Jouw trainer en coach

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

Mijn naam is Sabine Hess en ik ben de trainer en coach voor persoonlijke, zakelijke en spirituele ontwikkeling. Ik help mensen de volgende stap in hun leven te zetten. Mijn droom is dat iedereen een uitdrukking wordt van wie hij werkelijk is. Dat iedereen er mag zijn en dat we elkaar inspireren en motiveren om onszelf te zijn, zodat we het beste uit onszelf en anderen halen. Ik droom van een wereld waarin iedereen groots en zichtbaar mag zijn. Dat we minder oordelen. Dat er meer harmonie, vreugde en vrijheid is. Dat is de reden waarom ik train en coach. Dit is wat ik wil bijdragen aan de wereld.

De belangrijkste stap is STOP zeggen tegen je innerlijke criticus. Want dat maakt je vrij om te zijn wie je bent, je hart te volgen, je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld.

Ik ben mijn bedrijf in 2005 begonnen na een burnout. Mijn burnout was voor mij een wake-up call. Ik was ver van mijzelf verwijderd geraakt. Mijn burnout was voor mij de aanleiding om mijzelf opnieuw te ontdekken. Het was een uitnodiging om mij weer te herinneren wie ik werkelijk was. Ik heb veel tijd, geld en energie gestoken in mijn eigen persoonlijke en spirituele groei. En ik leer nog steeds elke dag. Alles wat ik leer geef ik door. Ik leef nu het leven dat ik wil leven. Dit wil ik jou ook leren.

Ik doe dit met mijn eigen ontwikkelde KIBA Methode, die bestaat uit 5 KIBA Steppingstones. Deze stappen helpen jou te ontdekken wie je bent, waarom je hier bent, wat je écht wilt, hoe je meer contact krijgt met je intuïtie, hoe je bewust leeft en bewust bent, hoe je je angsten en belemmerende overtuigingen overwint en hoe je jouw dromen waarmaakt. Ik ben expert in de law of attraction en ik leer jou hoe jij kunt leven vanuit vreugde en overvloed. Ik gebruik hierbij veel technieken uit NLP, omdat ze zo praktisch toepasbaarzijn. Hierdoor ga je van weten naar doen.

In onderstaand filmpje vertel ik jou mijn levensweg en wat de KIBA methode is.

Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email