Jouw trainer en coach

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

Mijn naam is Sabine Hess en ik ben de trainer en coach van NLP Groningen. Mijn droom is dat iedereen een uitdrukking wordt van wie hij werkelijk is. Dat iedereen er mag zijn en dat we elkaar inspireren en motiveren om onszelf te zijn, zodat we het beste uit onszelf en anderen halen. Ik droom van een wereld waarin iedereen groots en zichtbaar mag zijn. Dat we minder oordelen. Dat er meer harmonie, vreugde en vrijheid is. Dat is de reden waarom ik train en coach. Dit is wat ik wil bijdragen aan de wereld.

Ik ben mijn bedrijf in 2005 begonnen na een burnout. Mijn burnout was voor mij een wake-up call. Ik was ver van mijzelf verwijderd geraakt. Mijn burnout was voor mij de aanleiding om mijzelf opnieuw te ontdekken. Het was een uitnodiging om mij weer te herinneren wie ik werkelijk was. Ik heb veel tijd, geld en energie gestoken in mijn eigen persoonlijke en spirituele groei. En ik leer nog steeds elke dag. Alles wat ik leer geef ik door. Ik leef nu het leven dat ik wil leven. Dit wil ik jou ook leren.

In mijn opleiding de NLP Combi Plus komt al mijn kennis en ervaring samen. NLP als prachtig fundament aangevuld met de steppingstones uit mijn eigen KIBA Methode. De KIBA Methode helpt jou te ontdekken wie je bent, waarom je hier bent, wat je écht wilt, hoe je meer contact krijgt met je intuïtie, hoe je bewust leeft en bewust bent, hoe je je angsten en belemmerende overtuigingen overwint en hoe je jouw dromen waarmaakt. Ik ben expert in de law of attraction en ik leer jou hoe jij kunt leven vanuit vreugde en overvloed.

In onderstaand filmpje vertel ik jou mijn levensweg en wat de KIBA methode is.

Agenda

10-01-2019 - € GRATIS
31-01-2019 - € GRATIS
28-02-2019 - € GRATIS
05-03-2019 - € € 2.497,00
28-03-2019 - € 3.850,00