Mijn naam is Sabine Hess

 

Ik werk sinds 2005 als spiritueel trainer, lifecoach & expert in de wet van aantrekkingskracht en werkgeluk. Ik help je om de volgende stap in je leven te zetten. Mijn droom is dat iedereen een uitdrukking wordt van wie hij werkelijk is. Dat iedereen er mag zijn en dat we elkaar inspireren en motiveren om onszelf te zijn, zodat we het beste uit onszelf en anderen halen. Ik droom van een wereld waarin iedereen groots en zichtbaar mag zijn. Dat we minder oordelen. Dat er meer harmonie, vreugde en vrijheid is. Dat is de reden waarom ik train en coach. Dit is wat ik wil bijdragen aan de wereld.

De belangrijkste stap is STOP zeggen tegen je innerlijke criticus. Want dat maakt je vrij om te zijn wie je bent, je hart te volgen, je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld.

Ik ben mijn bedrijf in 2005 begonnen na een burnout. Mijn burnout was voor mij een wake-up call. Ik was ver van mijzelf verwijderd geraakt. Mijn burnout was voor mij de aanleiding om mijzelf opnieuw te ontdekken. Het was een uitnodiging om mij weer te herinneren wie ik werkelijk was. Ik heb veel tijd, geld en energie gestoken in mijn eigen persoonlijke en spirituele groei. En ik leer nog steeds elke dag. Alles wat ik leer geef ik door. Ik leef nu het leven dat ik wil leven. Dit wil ik jou ook leren.

De rol van NLP

NLP is één van de drie peilers in mijn werk. Ik ben in 2005 afgestudeerd als Internationaal NLP Trainer. Ik heb o.a. lessen gevolgd bij Eric Schneider, Paul Liekens en Tony Robbins.
Wat ik zo fijn vind aan NLP is dat het heel praktisch is.
Met de oefeningen die iedereen kan doen ga je van weten naar doen.

Daarna heb ik veel lessen gevolgd bij Joe Dispenza, Louise Hay, Greg Braden, Lynn McTaggart, Esther Hicks, Eckhart Tolle, Marianne Williamson en Jan Jacob Stam. Zo zijn de andere twee peilers ontstaan. Deze zijn:

  1. Systemisch en holistisch waarnemen
  2. Intuïtieve ontwikkeling en spiritualiteit

Uit deze unieke combinatie is de KIBA Methode® ontstaan.

 

De KIBA Methode

De KIBA Methode® bestaat uit 5 KIBA Steppingstones. Deze stappen helpen jou te ontdekken wie je bent, waarom je hier bent, wat je écht wilt, hoe je meer contact krijgt met je intuïtie, hoe je bewust leeft en bewust bent, hoe je je angsten en belemmerende overtuigingen overwint en hoe je jouw dromen waarmaakt.

Ik ben expert in de wet van aantrekkingskracht & werkgeluk. Ik help om te leven vanuit vreugde en overvloed. Ik gebruik hierbij veel technieken uit NLP en het systemisch werken omdat ze zo praktisch toepasbaar zijn. Zo ga je van weten naar doen.

Ik heb al duizenden mensen geholpen om de volgende stap in hun leven te zetten en te leven vanuit hun hart

Ik heb ruim 15 jaar ervaring als spiritueel trainer en coach en ik heb al meer dan 5000 mensen getraind en gecoacht. Allemaal mensen die, wellicht net als jij, op een kruispunt stonden in hun leven en graag de volgende stap wilden maken, antwoord wilden hebben op de vragen wie ben ik, waarom ben ik hier en hoe word ik een uitdrukking van wie ik werkelijk ben.

Ik heb over de KIBA Methode een boek geschreven: Anders Denken, anders Voelen, anders Doen.
In dit boek ontdek je met de 5 KIBA Steppingstones hoe je meer in je kracht komt, je blokkades, twijfels en angsten overwint en hoe je weer vertrouwt op je innerlijk kompas.

Je kunt hier gratis het eerste hoofdstuk aanvragen.

Lees hier het eerste hoofdstuk

Kijk hier een video over de 5 KIBA Steppingstones

 

 

 

Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email