Jasmijn Hubbers

Ik geniet elke maandag van de KIBA inspiratie in mijn emailbox; vaak zet het mij aan het denken, raakt het mij ergens, en brengt het onbewust een en ander op gang. Ik waardeer je werk zeer. Ik hoop nog veel van je te kunnen leren.

Saskia

  Wauw… dat was mijn eerste reactie na het eerste blok van de jaartraining. De resultaten van de oefeningen hebben me geraakt. Ik ben vandaag aan het schrijven geslagen. Mijn eerste stap.    

Paul

Ik vond deze twee dagen van de jaartraining Op weg naar Jezelf erg inspirerend. De basisprincipes hebben me erg aan het denken gezet en ik probeer deze toe te passen in mijn dagelijks leven! Tot de volgende keer. Groeten Paul.

Linda van Campenhout

Ik ben je dankbaar dat je met ons info, tips en andere mogelijkheden met ons deelt om persoonlijk te groeien. Je bent voor mij een voorbeeld. Ik ervaar in de KIBA Community veel steun en inspiratie.

Joyce

Door de metaprogramma’s kan ik meer contact maken met anderen. Ik kan mijn hart meer openen en meer begrip hebben voor mezelf en anderen. Ik neem weer de verantwoordelijkheid voor mijn eigen communicatie. Ik voel anderen beter aan en begrijp anderen beter. Ik ben me bewust geworden dat ik niet meteen een oordeel klaar moet…

Simone

Door het leren herkennen van mijn eigen metaprogramma’s en die van anderen kan ik beter en sneller bijsturen in gesprekken die wat stroever lopen. Ik kon de metaprogramma’s direct toepassen in de praktijk, zowel thuis als op het werk. Sabine is een prettige en inspirerende trainer die ik alleen maar kan aanbevelen.

Hilde

Je training met de metaprogramma’s was zeer boeiend. Ik vind het geweldig hoe jij het brengt. Ik vind de video’s echt de MAX, je legt het ook heel goed uit. Dank je wel!

Els Hellemans

Ik heb zojuist de training Bewust communiceren met de metaprogramma’s afgerond. Het was een super interessante en leerrijke training. Ik heb vooral veel opgestoken over mezelf! Bedankt voor je enthousiasme en je duidelijke manier van overbrengen.

Hilde van Vugt

  Wauw Sabine, ik volg de online training in 1 dag weten wat je wilt en het is net of je hier bij mij zit om mij te coachen. Dankzij jou sublieme uitleg en hoe je het brengt zit je der helemaal in. Ik ben je zo dankbaar dat jij dit in elkaar hebt gestoken.…