Redenen om een traject te doen bij NLP Groningen

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

Redenen om opleiding te volgen bij NLP Groningen

Ik traint jou met inspiratie en plezier. Ik ben ervaringsdeskundige als het gaat om hoe je anders kunt omgaan met problemen in je leven, hoe je meer in je kracht staat en je niet meer laat leiden door belemmerende overtuigingen en allerlei piekergedachten. Je leert beter samenwerken en communiceren, niet alleen op je werk maar ook thuis met je partner, je ouders en je kinderen. Daardoor ervaar je meer rust, meer plezier en minder stress en kun je keuzes maken die écht bij je passen.

In de opleidingen herinner jij je wie jij werkelijk bent, je ontdekt wat je wilt en hoe jij jouw dromen waarmaakt, hoe jij jouw stem laat horen en hoe je anderen inspireert en motiveert om het beste uit zichzelf te halen.

Wat levert een opleiding bij NLP Groningen jou op?

Persoonlijke voordelen:

 • Je werkt aan je persoonlijke en spirituele groei
 • Je leert hoe je meer in balans en tot rust kunt komen
 • Je ervaart meer plezier, minder stress en je kunt problemen gemakkelijker aan
 • Je ontdekt wie je werkelijk bent, wat je belangrijk vindt en hoe je jouw kwaliteiten en talenten concreet vorm geeft
 • Je krijgt meer zelfvertrouwen en staat meer in je kracht
 • Je leert hoe je effectiever doelen stellt én hoe je deze ook echt bereikt
 • Je leert beter communiceren met jezelf, je kinderen, je ouders, je vrienden en je collega’s
 • Je leert minder oordelen en je overwint je belemmerende overtuigingen, zodat je de volgende stap in je leven ook daadwerkelijk zet

Voordelen in je werk

 • Beter en bewust communiceren en samenwerken
 • Coachen en begeleiden bij veranderingen
 • Je leert coachen vanuit holistisch en systemisch perspectief
 • Je vertrouwt meer op je gevoel
 • Je leer mensen motiveren en inspireren
 • Je leert hoe je het beste uit jezelf én anderen haalt
 • Je leert sturen op talent
 • Je gaat jezelf en de ander beter begrijpen
 • Je leert hoe je meer energie krijgt en minder stress

Toepassingen in het onderwijs

De NLP Combi Plus en de 21 eeuw coach zijn heel goed toepasbaar in het onderwijs. Je krijgt beter contact met je leerlingen. Je bent meer in staat de orde te handhaven en de sfeer in de klas verbetert. Je kunt leerlingen gemakkelijker individueel begeleiden zonder dat dit extra tijd en energie kost.  Je krijgt meer mogelijkheden om lesstof uit te leggen aan leerlingen die de stof minder makkelijk kunnen volgen. Dit alles zonder extra tijd en moeite omdat je anders leert luisteren, andere vragen gaat stellen en andere woorden gaat gebruiken dan je gewend bent. Verder zal het contact, de samenwerking en communicatie met je collega’s beter verlopen.

Coachen en Begeleiden

NLP is een zeer krachtige tool voor coachen én begeleiden. Eigenlijk zou iedereen die te maken heeft met coachen en begeleiden NLP in zijn rugzak moeten hebben. Zelfs zeer ervaren coaches, supervisoren, trainers, onderwijzers en managers geven aan dat ze met NLP makkelijker tot de kern komen, betere vragen leren stellen en mensen beter kunnen begeleiden. NLP is er op gericht dat mensen hun eigen hulpbronnen leren aanspreken, hun eigen problemen oplossen en hun eigen doelen bereiken. De valkuil van veel hulpverleners is dat ze willen helpen. Maar helpen haalt iemand uit zijn kracht. Door met NLP te werken zet je iemand juist in zijn eigen kracht. Het voordeel is dat de ander hard aan het werk gaat in plaats van jijzelf.

Om goed te kunnen cochen, begeleiden en leidinggeven is heel belangrijk jezelf goed in kaart te hebben. Weten wie je bent met al je plussen en je minnen. Jezelf écht ontmoeten: je eigen passie, kracht en meesterschap ontdekken. Ook is het belangrijk te weten wat je tegenhoudt en hoe je dit kunt transformeren. (Bege)leiding vanuit deze basishouding heeft veel meer kracht en impact.

 

Welk traject is voor jou geschikt?

 1. Wil jij intensief aan de slag met je persoonlijke, zakelijke en spirituele ontwikkeling, keuzes maken die bij je passen, ontdekken wat je volgende stap is en deze ook zetten?
  Wil jij bewust communiceren en samenwerken?
  Dan is de NLP Combi Plus heel geschikt voor jou.
  Ter voorbereiding op deze training heb ik voor jou een gratis online videoserie Bewust Communiceren met de basisprincipes. Schrijf je hier in.
 2. Wil jij coachen en begeleiden vanuit je hart, je intuïtie en vanuit een holistisch en systemisch perspectief?
  Doe dan de opleiding de 21e eeuw coach
 3. Wil jij een eigen bedrijf starten, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen en vind je het ook eng om zomaar je baan op te zeggen?
  Dan is de 5-daagse training Moeiteloos Ondernemen vanuit je hart jouw volgende stap.
  Zonder dat je je baan hoeft op te zeggen ga je 5 maanden aan de slag om het fundament van jouw bedrijf neer te zetten. Na deze training kun je fulltime, of partime, met jouw bedrijf starten.
  Je kunt hier gratis een 7-stappenplan downloaden voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart.
 4. Heb je weinig tijd, maar heb je wel behoefte aan meer rust, minder stress, wil je meer je hart volgen en keuzes maken die bij je passen, meer zelfvertrouwen en meer vertrouwen op je intuitie?
  Volg dan mijn online meditatiejaarprogramma de KIBA Boost.
  Je ontvangt elke week een nieuw thema met een korte meditatie van 7 minuten én korte uitleg/training bij deze meditatie.
 5. Wil je nu weten wat je wilt?
  Geef je dan op voor mijn online training in 1 dag weten wat je wilt.
  Deze online training heb ik zo opgezet dat je hem in 1 dag kunt doen, maar de training bestaat uit losse modules die je op je eigen tijd en tempo kunt volgen. Je blijft je levenlang toegang houden tot dit programma dus je kunt de modules en je kunt alles op je gemak kijken en herhalen waar dat nodig is.

Vind je het lastig om een keuze te maken?

Dan ben je van harte welkom bij mijn gratis kennismakingsworkshops

Ik organiseer regelmatig een gratis kennismakingsworkshop. Klik hier voor de data.

Of vul het contactformulier in voor het maken van een telefonische afspraak.

Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Agenda