Redenen om NLP te gaan doen bij NLP Groningen

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

Redenen om een NLP opleiding te volgen bij NLP Groningen

Sabine traint jou met inspiratie en plezier. Ik ben ervaringsdeskundige als het gaat om hoe je anders kunt omgaan met problemen in je leven, hoe je meer in je kracht staat en je niet meer laat leiden door belemmerende overtuigingen en allerlei piekergedachten. Je leert beter samenwerken en communiceren, niet alleen op je werk maar ook thuis met je partner, je ouders en je kinderen. Daardoor ervaar je meer rust, meer plezier en minder stress en kun je keuzes maken die écht bij je passen.

De NLP Combi Plus is meer dan alleen de NLP Practitioner en NLP Master Practitioner. Je krijgt alle onderwerpen die bij deze opleiding horen. Maar je krijgt nog veel meer. In deze opleiding herinner jij je wie jij werkelijk bent, je ontdekt wat je wilt en hoe jij jouw dromen waarmaakt, hoe jij jouw stem laat horen en hoe je anderen inspireert en motiveert om het beste uit zichzelf te halen.

Wat levert een opleiding bij NLP Groningen jou op?

Persoonlijke voordelen:

 • Je werkt aan je persoonlijke groei
 • Je leert hoe je meer in balans en tot rust kunt komen
 • Je ervaart meer plezier, minder stress en je kunt problemen gemakkelijker aan
 • Je ontdekt wie je werkelijk bent, wat je belangrijk vindt en hoe je jouw kwaliteiten en talenten concreet vorm kunt geven
 • Je komt meer in je kracht te staan
 • Je leert hoe je effectiever doelen kunt stellen én bereiken
 • Je leert beter communiceren met jezelf, je kinderen, je ouders, je vrienden en je collega’s

Voordelen in je werk

 • Je kunt beter communiceren en samenwerken
 • Je kunt beter coachen en begeleiden bij veranderingen
 • Je kunt mensen motiveren en inspireren
 • Je kunt het beste uit jezelf én anderen halen
 • Je leert sturen op talent
 • Je kunt jezelf en de ander beter begrijpen

Al na het eerste blok zul je merken dat je anders in het leven staat. Je begrijpt de ander beter en je communicatie met anderen zal sterk verbeteren.

NLP en onderwijs

NLP is ook heel goed toepasbaar in het onderwijs. Je krijgt beter contact met je leerlingen. Je bent meer in staat de orde te handhaven en de sfeer in de klas verbetert. Je kunt leerlingen gemakkelijker individueel begeleiden zonder dat dit extra tijd en energie kost.  Je krijgt meer mogelijkheden om lesstof uit te leggen aan leerlingen die de stof minder makkelijk kunnen volgen. Dit alles zonder extra tijd en moeite omdat je anders leert luisteren, andere vragen gaat stellen en andere woorden gaat gebruiken dan je gewend bent. Verder zal het contact, de samenwerking en communicatie met je collega’s beter verlopen.

Coachen en Begeleiden met NLP

NLP is een zeer krachtige tool voor coachen én begeleiden. Eigenlijk zou iedereen die te maken heeft met coachen en begeleiden NLP in zijn rugzak moeten hebben. Zelfs zeer ervaren coaches, supervisoren, trainers, onderwijzers en managers geven aan dat ze met NLP makkelijker tot de kern komen, betere vragen leren stellen en mensen beter kunnen begeleiden. NLP is er op gericht dat mensen hun eigen hulpbronnen leren aanspreken, hun eigen problemen oplossen en hun eigen doelen bereiken. De valkuil van veel hulpverleners is dat ze willen helpen. Maar helpen haalt iemand uit zijn kracht. Door met NLP te werken zet je iemand juist in zijn eigen kracht. Het voordeel is dat de ander hard aan het werk gaat in plaats van jijzelf.

Om goed te kunnen cochen, begeleiden en leidinggeven is heel belangrijk jezelf goed in kaart te hebben. Weten wie je bent met al je plussen en je minnen. Jezelf écht ontmoeten: je eigen passie, kracht en meesterschap ontdekken. Ook is het belangrijk te weten wat je tegenhoudt en hoe je dit kunt transformeren. (Bege)leiding vanuit deze basishouding heeft veel meer kracht en impact.

Agenda

10-01-2019 - € GRATIS
31-01-2019 - € GRATIS
28-02-2019 - € GRATIS
05-03-2019 - € € 2.497,00
28-03-2019 - € 3.850,00