Op weg naar Jezelf

 

Sta jij op een kruispunt in leven? Wil je graag meer je hart volgen?

Loop je vast en stel je jezelf de vraag: wat wil ik met de rest van mijn leven doen?

Weet je diep van binnen dat er meer in je zit?

Keuzes maken vanuit je hart is best lastig, want waar kies je dan voor en welk pad ga je bewandelen om meer geluk, overvloed en plezier te ervaren?

Vaak laat je je tegenhouden door je angsten, twijfels, onzekerheden en belemmerende overtuigingen. Misschien herken je het wel…

Je bent bang om te falen.
Bang om afgewezen te worden.
Bang om er niet bij te horen.
Bang om niet goed genoeg te zijn
Bang dat het je niet lukt.
Bang om je zekerheden op te geven

Al deze angsten ken ik heel goed. Ik ken ze nog steeds. Alleen heb ik nu de tools en technieken om die te overwinnen.

Ik zeg nu stop tegen mijn twijfels, angsten en innerlijke criticus.
Ik durf mijn verlangen groter te laten zijn dan mijn angst.
Ik kom sneller en gemakkelijker terug bij mijn kern.
Ik weet hoe ik mij opnieuw kan afstemmen op mijn hart.
Telkens weer. Want het is een bewuste keuze.

Het is heel gemakkelijk om meegezogen te worden door je omgeving, door de onrust en de waan van de dag. Alleen heeft het geen zin om de ander of de omgeving te veranderen. Of te wachten tot het juiste moment of totdat alles anders wordt. Het is juist de kunst om in deze onrust je eigen rust te bewaren en keuzes te blijven maken die echt bij je passen.

Dat je de innerlijke kracht hebt om je niet te laten beïnvloeden.
Dat je bij jezelf blijft ongeacht de omstandigheden.
Dat je je je missie, je passie en je volle potentieel leeft en dit deelt met de wereld, wat anderen daar ook van vinden.
Dat je je onafhankelijk maakt van kritiek én waardering.

Stel je eens voor hoe zou je leven eruitzien zonder angst om je dromen te uiten, risico’s te durven nemen en het leven te onderzoeken. Om vrij te zijn van de angst om door anderen te worden beoordeeld en zelf ook niet meer over anderen te oordelen. Stel je voor dat je kunt leven zonder angst om lief te hebben of niet lief gehad te worden en dat je van jezelf houdt zoals je bent. En als we ons allemaal zo vrij zouden voelen, hoe zou de wereld er dan uitzien?

Het zijn je blokkades, twijfels en angsten die jou tegenhouden om te zijn wie je werkelijk bent en je hart te volgen. Zodra jij deze blokkades hebt opgelost ga jij weer mensen, situaties, banen en dingen aantrekken die écht bij je passen.

Je komt weer in een flow en een opwaartse spiraal. Je manifesteert gemakkelijker en je haalt moeitelozer je doelen en dromen. Is dat niet wat je wil? 

Wat levert het jou op als je weer contact maakt met je hart en je passie volgt

je komt in een opwaartse spiraal terecht
je maakt optimaal gebruik van de wet van aantrekkingskracht
je leeft het leven dat jij wilt
je dromen komen uit
je komt in een flow
je creëert meer geluk, liefde en overvloed
je weet welke keuzes het beste zijn voor jou
je weet wat de volgende stap is op jouw levensweg

Met de training ‘Op weg naar jezelf’ ontdek je wie je werkelijk bent,

wat je wilt en hoe je jouw dromen en doelen haalt.

Je leert hoe je geluk en overvloed in je leven aantrekt

en hoe je de wet van aantrekkingskracht optimaal benut

Ik werk al 15 jaar als spiritueel trainer & lifecoach en ik ben expert in de wet van aantrekkingskracht.
Al deze kennis heb ik gebundeld in mijn jaartraining Op weg naar Jezelf.

In deze training:

herinner jij je wie je werkelijk bent en wat je passie is

leer je hoe je contact maakt met je hart en je innerlijke mentor

leer je het verschil tussen je innerlijke mentor en je innerlijke criticus 

ontdek je wat jou tegenhoudt om je hart te volgen en in overvloed te leven

krijg je praktische tools om je blokkades en je innerlijke criticus te overwinnen

ervaar je hoe je de wet van aantrekkingskracht optimaal kan benutten om jouw dromen uit te laten komen en je ideale leven te leven

In deze training deel ik met jou de allerbeste tools en technieken die ik zelf dagelijks toepas. Het zijn dé tools en technieken die het beste hebben gewerkt bij de meer dan 5000 mensen die ik heb begeleid naar de volgende stap in hun leven.

 

Lees hier het verhaal van Ilona

“Ik had al jaren het idee dat ik iets miste in mijn leven, ik wilde meer diepgang. Zowel in mijn werk als in mijn relaties. Het was een bijna niet te beschrijven gevoel, een soort van gemis. Ik liep vast, bleef steken. Ik had het gevoel dat ik stil stond en geen vooruitzichten had op iets beters of anders. Terwijl ik van mezelf wist en voelde dat er veel meer is. Dat ik veel meer kan en capaciteiten heb. Ik wilde voor mezelf uitzoeken wat nu echt belangrijk is. Ik zat zo vast in “oude” patronen en gewoontes dat ik niet meer wist wanneer dat was begonnen en waarom. Ik leefde voornamelijk op de automatische piloot, dit was veilig en vertrouwd en kostte weinig energie, maar gaf ook geen gevoel van gemis en leegte. Ik wilde leren om doelen te stellen voor mijzelf en handvaten krijgen om hier mee om te gaan zodat mezelf beter begrijp en kan doen wat ik graag wil.

Het blok ‘oplossen van blokkades en oude patronen’ was een super blok, heel herkenbaar. Ik herkende zoveel en weet nu ook beter waarom ik ben zoals ik ben en waar sommige gedragingen vandaan komen. Het was een bevestiging was dat ik beter naar mijn gevoel moet luisteren in plaats van mij door rationele gedachten te laten vervormen of bang te zijn voor afwijzing.

Over (familie) opstellingen had ik veel gehoord en gelezen maar nooit persoonlijk meegemaakt. Dit heeft heel veel indruk op mij gemaakt, het is magisch.

Ook het blok met Emotie was heel bijzonder, een eyeopener. Door dit blok ben ik bewust bezig om anderen niet de schuld te geven en mijn eigen verantwoordelijkheid te dragen. Hoe meer verdriet ik toelaat hoe krachtiger ik nu wordt, Ik stak liever mijn kop in het zand dan verdriet en emoties toe te laten. Ik durf nu mijn emoties toe te laten en dat maakt me krachtiger, sterker en zelfverzekerder.

In het begin van de opleiding was ik erg verbitterd en haatdragend naar mijn ex toe. Op een bepaald moment, ik denk na een aantal blokken, heb ik hem gemaild dat ik hem vergeef (en mezelf ook, ik liet het immers toe). Het is bijzonder wat de uitwerking is geweest voor ons beiden. Ik zal er voor waken om dit soort gevoelens niet meer toe te laten in mijn leven.

De opleiding heeft veel invloed gehad op mijn leven, zowel privé als op het werk. In het beging waren het subtiele veranderingen die tevoorschijn kwamen. Iets waar ik niet eens bewust mee bezig was. Nu aan het eind van de rit kan ik zeggen dat ik ben veranderd. Ik sta anders in het leven en maak me niet meer zo snel druk. Ik ben veel relaxter geworden en kies vaker voor mezelf. Ik ben van aard best wel fel en kan opvliegend zijn en maakte me vaak en snel druk. Achteraf dacht ik dan was dit nodig. Nu ben ik veel rustiger en probeer dit over te brengen op mijn omgeving. Ik merk dat doordat ik zelf rustiger blijf dit ook een andere uitwerking heeft op mijn naasten/gezin. Ik probeer de vraagstelling zo te doen dat ik minder kans heb om iets in te vullen of op te lossen voor de ander. Dit levert mooie gesprekken op. Mijn omgeving zegt dat ik ben veranderd.

Op mijn werk merk ik ook positieve veranderingen, ik ben bewuster bezig met wat ik doe en hoe ik reageer op anderen. Het maken van de woordwolk vond ik erg leuk, vooral de terugkoppeling en wat anderen over mij zeiden, heel verrassend.

Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en ik kan zeggen dat ik goed ben zoals ik ben. Ik neem meer tijd voor mijzelf en ik doe dingen die ik wil doen. Ik cijfer me niet meer weg en ik heb een innerlijke rust gevonden en dat is wat voor mij belangrijk is.”

 

Je hoeft het niet alleen te doen

 

Je komt in een prachtige groep gelijkgestemden terecht. Hoe fijn is dat?!

Ook al zijn veel mensen bezig met bewustwording en spirituele ontwikkeling, toch mis je vaak in je directe omgeving mensen die je echt begrijpen, die jou motiveren en stimuleren om je hart te volgen. Meestal is het andersom. Dan raden ze je af om te doen wat je echt wilt en voor zekerheid te gaan, je hebt het immers niet slecht, het gras is aan de overkant altijd groener. Dit soort adviezen helpen je niet. Je hebt mensen om je heen nodig die in jouw geloven, jou inspireren en jou optillen. Dat geeft deze training jou.

Aangezien de training een doorlooptijd heeft van een jaar, heb jij een jaar lang fantastische mensen om je heen. Zo is het veel gemakkelijker om veranderingen te behouden en vol te houden, zodat je niet direct terugvalt in de waan van de dag. Vaak ontstaan in mijn jaartrainingen vriendschappen voor het leven.

In deze training krijg je alle tools en technieken

 • waarmee je jouw doelen en dromen écht bereikt
 • hoe je in overvloed leeft
 • waarmee je ontdekt wie je bent, waarom je hier bent, wat voor jou belangrijk is en wat je wilt
 • hoe je jouw kracht, jouw kwaliteiten en jouw volle potentieel benut
 • om je blokkades op te lossen die jou verhinderen om te zijn wie je bent en die jou tegenhouden om de volgende stap in je leven te zetten
 • hoe je meer innerlijke rust, vreugde en overvloed ervaart
 • hoe je weer balans creëert tussen werk én privé
 • hoe je vertrouwt op je hart, je intuïtie, het universum en de wet van aantrekkingskracht

 

Ben jij toe aan de volgende stap in je leven?

Wil jij heel graag meer betekenis en diepgang geven aan je leven én aan dat van anderen?

Weet je zeker dat er meer is dan dit?

Wil jij jouw passie, kennis en ervaring delen en anderen inspireren?

 

Deze prachtige jaartraining is gebaseerd op mijn bestseller Anders Denken, anders Voelen, anders Doen.

Met de 5 KIBA Steppingstones kom jij meer in je kracht, leer je je hart te volgen, je onzekerheden te overwinnen, je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld. De wet van aantrekkingskracht staat centraal. Je krijgt alle tools om de wet van aantrekkingskracht optimaal benutten, zodat je meer liefde, vreugde en overvloed aantrekt.

 

De training is een unieke en praktische combinatie van NLP, Systemisch werken, Intuïtieve ontwikkeling & Spiritualiteit.

Het is een training waarin jij je zowel persoonlijk áls spiritueel ontwikkelt.

In deze training ga je van weten naar doen.

 

In de opleiding van Sabine leerde ik de diepere wensen van mijn hart kennen: wat is eigenlijk mijn passie? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven meer kan leven met wat ík belangrijk vind? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven zoveel mogelijk míjn waarden kan nastreven? Door Sabine heb ik de eerste stap gezet in mijn nieuw geformuleerde doel: “ik ben per 1 juni zelfstandig ondernemer”. Inmiddels heb ik mijn ontslag ingediend. 23 maart heb ik mijn laatste werkdag. En vanaf mei sta ik ingeschreven in het handelsregister. Na een mooie reis van twee maanden naar Vietnam en Maleisië start ik mijn mooie bedrijf vanuit mijn hart. Ik ben zo blij dat ik weer in mijn kracht sta en wil met mijn enthousiasme zoveel mogelijk mensen aansteken. Sabine heeft me hier weer mee in contact gebracht.

Esther van Dijk

 

De training Op weg naar jezelf bestaat uit 5 thema’s

De training volgt de 5 KIBA Steppingstones uit mijn bestseller Anders Denken, anders Voelen, anders Doen.
Je krijg dit boek cadeau bij de start van de training.

 

KIBA betekent spirituele plaats.
KI betekent Levensenergie en levenskracht (Chi)
Ba betekent oorsprong en oude ziel

Met de 5 KIBA Steppingstones helpen je op weg naar jezelf. Je krijgt antwoord op de vragen: wie ben ik, waarom ben ik hier en wat wil ik. Met de 5 KIBA Steppingstones ontdek je hoe je de wet van aantrekkingskracht optimaal benut om meer geluk, liefde en overvloed in je leven aan te trekken.

Dit is wat de 5 KIBA Steppingstones je opleveren:

 1. Je komt meer in je Kracht
 2. Je stemt je af op je Intuïtie
 3. Je leeft Bewust
 4. Je overwint je Angsten, twijfels en onzekerheden
 5. Je komt in Actie, je gaat van weten naar doen

#1: Leven vanuit innerlijke kracht
Met deze steppingstone ontdek je wat je wilt, wat je purpose en je passie is en hoe je dit in je (toekomstige) functie integreert. Je leert hoe jij je kwaliteiten optimaal benut en je volle potentieel leeft.

#2: Intuïtieve ontwikkeling
Je leert hoe je leeft vanuit je hart, hoe je meer leeft vanuit je gevoel en je leert hoe je afstemt op jouw intuïtie en jouw innerlijk kompas. Ik maak hiervoor in de opleiding veel gebruik van meditaties en visualisaties. Hiermee verhoog je je vitaliteit en voorkom je stress. Je weet hoe je balans in je leven creëert en keuzes maakt die écht bij je passen.

#3: Bewustzijn, bewust communiceren & samenwerken
Je leert hoe je écht verbinding en contact maakt met jezelf én de ander. Je leert dit te doen zonder oordeel. Niet-oordelen maakt je vrij om te zijn wie je bent, je hart te volgen, je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld. Hierdoor verbetert de communicatie en samenwerking. Een belangrijke basis hiervoor zijn de 10 basisprincipes van NLP. Je kunt de gratis videoserie op deze website aanvragen.

#4: Angsten overwinnen
Als je weet wie je bent en wat je wilt, dan komen vaak je angsten en belemmerende overtuigingen om de hoek kijken. In deze training leer jij hoe je je innerlijke criticus overwint, hoe je veerkracht en moed ontwikkelt om uit je comfort-zone te treden, zodat jij de volgende stap in je leven zet en je hart volgt.

#5: Actie
Je gaat in deze opleiding van Weten naar Doen. Je leert hoe jij elke dag jouw grootst mogelijke kleine stap zet op weg naar jouw dromen. Je hebt aan het einde van de opleiding een duidelijk beeld wat je wilt, wat de volgende stap in je leven is, hoe je zichtbaar wordt en weet wat je moet doen om dit te realiseren.

 

 

Lieve Sabine, heel erg bedankt voor de prachtige positieve manier waarop je me de hele periode door hebt geraakt. Je bent een mooie open ziel.

 

 

Theo Helmus

 

Wat leer je:

 • Je leert bewust communiceren met jezelf en de ander
 • Je leert hoe je de ander beter kunt begrijpen, hoe je kunt motiveren en inspireren (en het werkt ook heel goed bij de opvoeding van kinderen)
 • Je ontdekt wie je bent, wat je wilt en hoe je dat voor elkaar krijgt
 • Je leert moeiteloos leven, je krijgt meer balans, meer rust, meer plezier en minder stress
 • Je leert meer te vertrouwen op je gevoel en je intuïtie
 • Je leert je kwaliteiten kennen
 • Je leert meer van jezelf te houden en te waarderen
 • Je krijgt compassie met jezelf én anderen
 • Je leert anders denken (omdenken of zoals het in NLP wordt genoemd: herkaderen)
 • Je leert je valkuilen te voorkomen
 • Je lost je problemen op
 • Je kunt de moeilijkheden van het leven beter aan
 • Je ontdekt welke overtuigingen jou tegenhouden om te zijn wie je bent en te doen wat je wilt en je leert hoe je deze overtuigingen kunt veranderen
 • Je ontdekt waarom je hier bent, wie je bent, wat je wilt en hoe je dat ook concreet kunt gaan doen.
 • Je leert alles over de wet van aantrekkingskracht
 • Je leert hoe je spiritualiteit op een praktische manier toepast in je dagelijkse leven

En je leert hoe je alles wat je leert weer door kunt geven aan anderen.

 

Meditatie

Meditatie heeft een belangrijke plek in de training. Mediteren heeft veel – inmiddels wetenschappelijk bewezen voordelen – zoals

 • meer rust
 • minder stress
 • meer energie
 • je voelt je gelukkiger
 • je bent gezonder, je immuunsysteem wordt sterker

Maar mediteren heeft ook onbekende voordelen.
Ik geef meditaties die jouw licht- en trillingsfrequentie verhogen. Je komt hierdoor weer in contact met je hart en je intuïtie, je ziel en je hogere zelf.
Ik doe Yoga Nidra meditaties, waarbij je heel diep ontspant, waardoor je lichaam én je gedachten helemaal tot rust komen en je op diepere lagen transformeert.
Hierdoor krijgen belemmerende overtuigingen minder vat op je en je komt meer in je kracht.

Dit zegt Jannet over de meditaties

“Wat mij verder heel veel steun geeft zijn de meditaties. Ik vind het moeilijk om het precies te omschrijven. Het heeft vooral voor beweging gezorgd op een ander niveau. Inzicht in mijn sterke verlangen naar liefde. Ik heb het gevoel dat ik hierdoor veel blokkades heb kunnen oplossen, vele nieuwe inzichten (bewustwording) heb gekregen en het doorleven van bepaalde emoties/gevoelens, zodat ik ze los kon laten en ze niet meer vastzitten in mijn lichaam. Ik voel me ‘lichter’ en ik sta meer op mijn plek.”

 

Monique:

“Mediteren was voor mij een nieuwe bron van rust maar ook van kracht om tot mezelf te komen en al je gedachten even los te koppelen. Ik heb me hieraan overgeven. Mediteren leek me altijd wat zweverig, maar de manier waarop Sabine je meeneemt is iedere keer bijzonder. Tijdens de meditaties zijn er momenten geweest waarin ik het gevoel had tussen hemel en aarde te zweven. Zo mooi en fijn om te ervaren!”

 

De training Op weg naar jezelf is een hele mooie investering in jezelf.
Het is een cadeau aan jezelf.
Je ontdekt in deze training waarom je hier bent, wie je bent, wat je wilt en hoe je echt gaat doen wat jou inspireert.

 

Sabine Hess is dé expert in de wet van aantrekkingskracht  

 

Ik heb al duizenden mensen geholpen om de volgende stap in hun leven te zetten

Ik werk al 15 jaar al spiritueel trainer & coach en ik heb al meer dan 5000 mensen getraind en gecoacht. Allemaal mensen die, wellicht net als jij, op een kruispunt stonden in hun leven en graag de volgende stap wilden maken, antwoord wilden hebben op de vragen wie ben ik, waarom ben ik hier en hoe word ik een uitdrukking van wie ik werkelijk ben.

Toen ik klein was, snapte ik de wereld niet. Ik was hoogsensitief en meerbegaafd, alleen wist ik dat toen nog niet. Ik vond mezelf vreemd en toen heb ik mij aangepast aan de wereld om mij heen. Fanatiek als ik was, deed ik ontzettend mijn best om ‘normaal’ te zijn. Met alle gevolgen van dien: in 2002, op mijn 32e, kreeg ik een fikse burn-out en werd ik heel depressief. Ik zag het leven niet meer zitten. Het was mij niet meer helder wie ik was en waarom ik hier was.

Blijkbaar had ik een les te leren om mezelf te her-ontdekken, mijn blokkades te overwinnen en mij opnieuw af te stemmen op mijn innerlijk kompas.

Gelukkig ben ik toen NLP tegen gekomen en heb ik vele lessen gevolgd bij Wayne Dyer, Louise Hays, Eckhart Tolle, Carolyne Myss, Neal Donald Walsch, Joe Dispenza en Greg Braden. De krachtige tools die ik gekregen heb waren voor mij het begin van een mooie ontdekkingsreis, want je bent nooit uitgeleerd.

In 2003 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de wet van aantrekkingskracht en ik was direct gefascineerd. Toch heeft het wel een paar jaar geduurd voordat ik alle aspecten en nuances van de wet van aantrekkingskracht onder de knie had. De meeste experts vertellen dat het alleen gaat over positief denken, positief affirmeren en visualiseren. Dit werkte vaak wel, maar óók vaak niet. Ik ben in de leer gegaan bij experts zoals Esther Hicks, Lynn McTaggart en Joe Dispenza. Inmiddels ben ik zelf expert in de wet van aantrekkingskracht.

 

Als jouw dromen nog niet zijn uitgekomen dan heeft dit een reden…

Ik heb ontdekt dat het hele geheim van de wet van aantrekkingskracht veel meer is dan affirmeren en visualiseren. Als jouw dromen nog niet zijn uitgekomen, dan komt dit omdat je belangrijke informatie mist om de wet van aantrekkingskracht écht  succesvol te benutten. 

Er is niet één maar er zijn 5 essentiële stappen nodig om met de wet van aantrekkingskracht meer liefde, vreugde en overvloed te creëren.
Als je één van deze stappen overslaat, werkt de wet van aantrekkingskracht niet zoals jij dat graag wilt.

Alles wat ik leer geef ik met liefde door aan jou. Zo praktische mogelijk, want kennis alleen is niet genoeg. Want ik weet uit ervaring hoe mooi je leven kan zijn, als je al je blokkades en onzekerheden overwint, je dromen realiseert, vertrouwt op je innerlijk kompas en in overvloed leeft. Jij kan ook met deze jaartraining jouw leven tot bloei brengen! Net als de vele alle andere cursisten die jou zijn voorgegaan.

Wil jij net als zij:

 • je passie, kennis en ervaring doorgeven aan anderen?
 • leven vanuit je hart, vanuit je intuïtie en niet op basis van regels en procedures?
 • communiceren en samenwerken vanuit verbinding en vertrouwen?
 • het beste uit jezelf én anderen halen?
 • leiderschap nemen en een authentiek leider zijn van jouw leven?
 • van betekenis zijn en bijdragen aan een mooiere wereld?

Doe dan mee met deze jaartraining die gegarandeerd life changing is.

 

Coach en begeleid jezelf

Alles wat ik jou leer pas ik toe in mijn eigen leven. Je hart volgen, keuzes maken die echt bij je passen, niet oordelen, je innerlijke criticus, je angsten overwinnen en uit je comfort-zone stappen blijft life long learning. Ik leer jou technieken waarmee jij jezelf kunt coachen en begeleiden. Zo doe ik het zelf ook en dat wil ik jou leren.

De jaartraining is geen einde, het is een nieuw begin. Na deze training kun jij zijn wie je werkelijk bent. Je lost je blokkades, twijfels en onzekerheden op. Je hebt dan de moed, de kracht en het zelfvertrouwen om je hart te volgen en keuzes te maken die écht bij je passen.

Je herinnert je wie je werkelijk bent en wat je wilt. Je leert hoe je de wet van aantrekkingskracht optimaal benut, zodat je meer vreugde, liefde en overvloed aantrekt. Je leven komt weer in een flow.

Het is niet zo dat je na deze training nooit meer moeilijkheden en problemen tegen komt. Zo zit het leven niet in elkaar. Wat je in mijn training leert is geen moeilijkheden te voorkomen, maar jou sterk en krachtig genoeg maken om je problemen aan te kunnen. Je krijgt hiervoor veel praktische tools en technieken die je kunt blijven gebruiken om problemen op te lossen en je hart te blijven volgen.

Je krijgt alle tools waarmee jij met vertrouwen de toekomst ingaat.En als je jezelf toch weer even kwijtraakt, dan weet je wat je kunt doen om weer bij je eigen kern te komen, ongeacht de omstandigheden. Je leert weer zelf achter het stuur te staan en je bent niet langer slachtoffer van de omstandigheden.

Dat is de reden dat cursisten jaren later nog steeds zeggen dat de jaartraining Op weg naar Jezelf life-changing is geweest. Het is niet een eenmalige investering. Het is een investering die de rest van je leven ten goede komt!

Sabine heeft ontzettend veel betekend voor mij. De opleiding is een life changing experience geweest en nog steeds. De stof resoneert in alle facetten van mijn leven, zowel in werk als in privé en zelfs op spiritueel gebied. Door Sabine voel ik mij verbonden met mezelf en de wereld en ben ik weer ‘thuisgekomen’ in mijzelf. Sabine heeft mijn ogen, hart en ziel geopend voor alles wat belangrijk voor mij is en waar ik naartoe wil gaan (en al naar op weg ben). De opleiding van Sabine heeft veel invloed gehad op zowel mijn werk als privé. Ik heb onlangs mijn eigen bedrijf gestopt. Nu coach ik hondenprofessionals hoe zij nog beter in hun kracht kunnen staan en effectiever kunnen communiceren met hun klanten. Ook privé heeft het veel invloed gehad en is er een enorme ontwikkeling in gang gezet. Door zélf de eerste stappen te zetten in het geven van liefde, compassie en bescherming in plaats van afwachten tot de ander beweegt of verandert, heb ik een weg ingeslagen naar betere en mooiere resultaten in mijn relatie en naar mijn kinderen toe.

Catelijne Droge

 

Wil je graag anderen begeleiden en zelf coach worden?

Dan is deze training een goede start. Je werkt aan je eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
Je leert jezelf coachen en van daaruit heb je alle tools, technieken, kennis en ervaring om anderen te coachen en te begeleiden.
Als je graag van coachen je beroep wilt maken, dan heb ik een supermooi vervolg voor je: de KIBA Coach.
Lees hier meer over het traject om KIBA Coach te worden.

 

Data, locatie en kosten jaartraining Op weg naar Jezelf

De training bestaat uit 15 dagen.
De looptijd is ca. 1 jaar.

De trainingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. De locatie is Stationsweg 149a, 9471 GP Zuidlaren.

Je krijgt een praktijkboek met oefeningen en mijn boek bestseller Anders Denken, anders Voelen, anders Doen.

De opleiding is aftrekbaar van de belasting en je kunt in drie termijnen betalen.

 

Wat levert deze training jou op

♥ Je maakt opnieuw contact met wie jij ten diepste bent.

 Je ontdekt je missie en je passie.

Je komt weer in beweging, je maakt los wat nu vastzit om de volgende stap in je leven te zetten

 Je ontdekt wat jou tegenhoudt om je hart te volgen

♥ Je krijgt praktische tools om je blokkades op te lossen en je opnieuw af te stemmen op je hart 

 Je komt weer in een flow

 Je creëert meer geluk, liefde en overvloed in je leven

 

Doe je mee?

De data en de inschrijfbutton staan op deze pagina.
Meestal rechts van de pagina als je achter je computer zit en op je smartphone staan ze helemaal onderaan.

 

Wil je graag eerst kennismaken?

Dat kan.

Kijk hier welke datum goed in jouw agenda past >>

Je mag ook altijd contact met opnemen voor een persoonlijke bel- of zoom-afspraak.

Vul hier het contactformulier in.

 

Het volgen van de training van Sabine is voor mij een nieuwe stap in mijn bewustwording waar ik in mijn leven sta en hoe ik, door mijzelf beter te leren kennen, bewuster kan kiezen hoe ik mijn leven vorm wil geven. In plaats van meer van hetzelfde of juist door helemaal niet te veranderen en te blijven doen wat ik tot nu toe deed, een andere koerskiezen, dichter bij mezelf blijven. Ik kan nu meer laten zien wie ik ben en waar ik voor sta.

Geert-Jan de Haan

Waar en wanneer?

Zuidlaren, Groningen

Trainer Sabine Hess

 • 11, 12 november 2021
 • 16, 17 december 2021
 • 20, 21, 22 januari 2022
 • 3, 4 maart 2022
 • 7,8 april 2022
 • 19, 20 mei 2022
 • 30 juni en 1 juli 2022

Zolang de maatregelen voor het coronavirus actief zijn, is er plek voor maximaal 15 deelnemers.
Ben je ziek op het moment dat de opleiding begint? Dan kun je kostenloos annuleren of in het voorjaar opnieuw starten met de volgende training.

 • Data worden binnenkort bekend gemaakt

maximaal 15 deelnemers.
Mijn trainingen staan aangemeld bij keuzevrijbijmij.nl
Dat betekent dat iedereen welkom is (gevaccineerd en ongevaccineerd en testen is niet nodig)

Wat kost het?

€ 3.250,00

Inclusief btw, incl. eenvoudige lunch met biologische broodjes, praktijkboek met oefeningen en mijn boek Anders Denken, anders Voelen, anders Doen.
Je kunt in overleg in drie termijnen betalen. De opleiding is aftrekbaar van de belasting.

Ik wil zijn wie ik ben en meld mij aan voor de training met als startdatum:

22 april 2021

11 november 2021