Zet de volgende stap in je leven

met de NLP Combi Plus

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

De NLP-Combi-Plus

is een prachtige jaaropleiding,

waarmee jij de volgende stap in jouw leven zet,

je volle potentieel leeft,

je hart volgt,

en anderen inspireert hetzelfde te doen

 

Sta jij op een kruispunt in je leven? Wil jij een volgende stap maken? Wil je zingeving aan je leven willen geven, meer uit jezelf halen en meer leven vanuit inspiratie, passie en je kwaliteiten?

Met de NLP Combi Plus ontdek je wie je bent, wat je wilt en hoe je jouw dromen en doelen waar maakt. Je leert leven vanuit je kern, vanuit je authenticiteit, vanuit vertrouwen en overvloed. En je leert hoe je anderen inspireert om hetzelfde te doen.

Sabine heeft ontzettend veel betekend voor mij. De opleiding is een life changing experience geweest en nog steeds. De stof resoneert in alle facetten van mijn leven, zowel in werk als in privé en zelfs op spiritueel gebied. Door Sabine voel ik mij verbonden met mezelf en de wereld en ben ik weer ‘thuisgekomen’ in mijzelf. Sabine heeft mijn ogen, hart en ziel geopend voor alles wat belangrijk voor mij is en waar ik naartoe wil gaan (en al naar op weg ben). De opleiding van Sabine heeft veel invloed gehad op zowel mijn werk als privé. Ik heb onlangs mijn eigen bedrijf gestopt. Nu coach ik hondenprofessionals hoe zij nog beter in hun kracht kunnen staan en effectiever kunnen communiceren met hun klanten. Ook privé heeft het veel invloed gehad en is er een enorme ontwikkeling in gang gezet. Door zélf de eerste stappen te zetten in het geven van liefde, compassie en bescherming in plaats van afwachten tot de ander beweegt of verandert, heb ik een weg ingeslagen naar betere en mooiere resultaten in mijn relatie en naar mijn kinderen toe.

Catelijne Droge

NLP Combi Plus

De NLP combi Plus is een unieke combinatie van de NLP Practitioner, de NLP Master Practitioner en systemisch werken. De Plus staat voor spiritualiteit en de vijf KIBA Steppingstones uit mijn boek Anders Denken, anders Voelen anders Doen.

In deze opleiding komen al mijn kennis en ervaring samen. De basis van de opleiding is NLP. NLP geeft je hele praktische tools, zodat je alle kennis ook daadwerkelijk integreert in je dagelijks leven. Ik werk met de nieuwste inzichten op het gebied van breinonderzoek, hartcoherentie, mindfulness, systemisch werken, spiritualiteit en de law of attraction. Mijn inspiratiebronnen zijn niet alleen spirituele leiders zoals Eckhart Tolle, Nelson Mandela, de Dalai Lama, Mahatma Ghandi, Wayne Dyer en Louise Hays, maar ook nieuwe wetenschappers zoals Lynn McTaggart, Joe Dispenza, Bruce Lipton en Greg Braden.

Ben jij toe aan de volgende stap?

Wil jij heel graag meer betekenis geven aan je leven én aan dat van anderen?

Wil jij jouw passie, kennis en ervaring delen en anderen inspireren?

Wil jij bewust samenwerken en communiceren?

 

Ik heb al duizenden mensen geholpen om de volgende stap in hun leven te zetten

Sinds de oprichting van mijn bedrijf heb ik al meer dan 5000 mensen getraind en gecoacht. Allemaal mensen die, wellicht net als jij, op een kruispunt stonden in hun leven en graag de volgende stap wilden maken, antwoord wilden hebben op de vragen wie ben ik, waarom ben ik hier en hoe word ik een uitdrukking van wie ik werkelijk ben.

Wil jij net als zij

 • je passie, kennis en ervaring doorgeven aan anderen
 • coachen en begeleiden vanuit je hart, vanuit je intuïtie en niet op basis van regels en procedures
 • communiceren en samenwerken vanuit verbinding en vertrouwen
 • het beste uit jezelf én anderen halen
 • een authentiek leider zijn in plaats van een ‘manager’
 • van betekenis zijn en bijdragen aan een mooiere wereld

 

Wauw… dat was mijn eerste reactie na twee dagen NLP combi plus. De resultaten van de oefeningen hebben me geraakt. Ik ben vandaag aan het schrijven geslagen. Mijn eerste stap.

Saskia

 

De NLP Combi Plus bestaat uit 5 thema’s

 1. Wie ben ik en wat wil ik
 2. Bewust communiceren, coachen en begeleiden
 3. Innerlijke kracht
  Hoe kom ik meer in mijn kracht, hoe kan ik meer vertrouwen op mijn intuïtie en mijn gevoel, hoe kan ik het beste uit mezelf halen
 4. Angsten overwinnen
  Als je weet wie je bent en wat je wilt, dan komen vaak je angsten en belemmerende overtuigingen om de hoek kijken. In deze opleiding leer jij hoe je je innerlijke crticicus overwint, zodat jij de volgende stap in je leven zet en je hart volgt.
 5. Doen, actie
  Je leer hoe jij je volle potentieel leeft en anderen uitnodigt hetzelfde te doen

Wat leer je:

 • Je leert bewust communiceren, coachen & begeleiden
 • Je leert hoe je de ander beter kunt begrijpen, hoe je kunt motiveren en inspireren (en het werkt ook heel goed bij de opvoeding van kinderen)
 • Je ontdekt wie je bent, wat je wilt en hoe je dat voor elkaar krijgt
 • Je leert moeiteloos leven, je krijgt meer balans, meer rust, meer plezier en minder stress
 • Je leert meer te vertrouwen op je gevoel en je intuïtie
 • Je leert je kwaliteiten kennen
 • Je leert meer van jezelf te houden en te waarderen
 • Je krijgt compassie met jezelf én anderen
 • Je leert anders denken (omdenken of zoals het in NLP wordt genoemd: herkaderen)
 • Je leert je valkuilen te voorkomen
 • Je lost je problemen op
 • Je kunt de moeilijkheden van het leven beter aan
 • Je ontdekt welke overtuigingen jou tegenhouden om te zijn wie je bent en te doen wat je wilt en je leert hoe je deze overtuigingen kunt veranderen
 • Je ontdekt waarom je hier bent, wie je bent, wat je wilt en hoe je dat ook concreet kunt gaan doen.
 • Je leert alles over de law of attraction
 • Je leert hoe je spiritualiteit op een praktische manier toepast in je dagelijkse leven

 

In de opleiding van Sabine leerde ik de diepere wensen van mijn hart kennen: wat is eigenlijk mijn passie? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven meer kan leven met wat ík belangrijk vind? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven zoveel mogelijk míjn waarden kan nastreven? Door Sabine heb ik de eerste stap gezet in mijn nieuw geformuleerde doel: “ik ben per 1 juni zelfstandig ondernemer”. Inmiddels heb ik mijn ontslag ingediend. 23 maart heb ik mijn laatste werkdag. En vanaf mei sta ik ingeschreven in het handelsregister. Na een mooie reis van twee maanden naar Vietnam en Maleisië start ik mijn mooie bedrijf vanuit mijn hart. Ik ben zo blij dat ik weer in mijn kracht sta en wil met mijn enthousiasme zoveel mogelijk mensen aansteken. Sabine heeft me hier weer mee in contact gebracht.

Esther van Dijk

Data, locatie en kosten

De training bestaat uit 9 blokken van 2 dagen. De trainingsdagen zijn op donderdag en vrijdag. De looptijd is ca. 1 jaar.

De trainingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. De locatie is Stationsweg 149a, 9471 GP Zuidlaren.

De kosten zijn € 3.850,00 inclusief btw. Particulieren kunnen in drie termijnen betalen.

De data staan op deze pagina. Meestal rechts van de pagina als je achter je computer zit en onderaan op je smartphone.

€ 500 korting
Heb je de NLP-practitioner al gedaan? Bij mij of bij iemand anders?
Dan krijg je € 500 korting

 

Het volgen van de training van Sabine is voor mij een nieuwe stap in mijn bewustwording waar ik in mijn leven sta en hoe ik, door mijzelf beter te leren kennen, bewuster kan kiezen hoe ik mijn leven vorm wil geven. In plaats van meer van hetzelfde of juist door helemaal niet te veranderen en te blijven doen wat ik tot nu toe deed, een andere koerskiezen, dichter bij mezelf blijven. Ik kan nu meer laten zien wie ik ben en waar ik voor sta.

Geert-Jan de Haan

 

Stoppen met oordelen maakt je vrij

je hebt alles in je om te zijn wie je werkelijk bent

je volle potentieel te leven en dit te delen met de  wereld

Sabine

Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Meer informatie?

Wilt je meer informatie of een persoonlijk gesprek. Neem dan contact met ons op.
Contact opnemen

Waar en wanneer?

Zuidlaren, Groningen

Trainer Sabine Hess

 • 28 en 29 maart 2019
 • 9 en 10 mei 2019
 • 6 en 7 juni 2019
 • 29 en 30 augustus 2019
 • 26 en 27 september 2019
 • 17 en 18 oktober 2019
 • 21 en 22 november 2019
 • 30 en 31 januari 2020
 • 5 en 6 maart 2020

Trainer Sabine Hess

 • 7 en 8 november 2019
 • 12 en 13 december 2019
 • 6 en 7 februari 2020
 • 12 en 13 maart 2020
 • 16 en 17 april 2020
 • 14 en 15 mei 2020
 • 18 en 19 juni 2020
 • 3 en 4 september 2020
 • 1 en 2 oktober 2020

Wat kost het?

€ 3.850,00

Inclusief btw. Particulieren kunnen in overleg in drie termijnen betalen. De opleiding is aftrekbaar van de belasting.

Ik meld mij graag aan voor de opleiding NLP Combi Plus met als startdatum:

28 maart 2019
7 november 2019