Op weg naar jezelf

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

Op weg naar Jezelf

is een prachtige jaartraining

waarmee jij de volgende stap in je leven zet

je leert hoe je op je intuitie en de wet van aantrekkingskracht vertrouwt

hoe je je blokkades overwint en je hart volgt

zodat jij de je volle potentieel leeft en dit deelt met de wereld

 • Sta jij op een kruispunt in je leven?
 • Loop je vast op je werk, in je relatie, in je gezondheid of privéleven?
 • Wil je nu de volgende stap zetten voordat het te laat is?
 • Wil je meer betekenis en diepgang aan je leven geven en uit de waan van de dag stappen?
 • Wil je leven vanuit je hart, vanuit inspiratie, passie en je kwaliteiten?
 • Wil jij je volle potentieel leven en dit delen met de wereld?
 • Wil jij zowel persoonlijk áls spiritueel blijven ontwikkelen?
 • Heb je altijd al NLP willen doen maar dan anders?

Met de training ‘Op weg naar jezelf’ ontdek je wie je bent,

wat je wilt en hoe je jouw dromen en doelen waar maakt.

Je leert leven vanuit je kern, vanuit vertrouwen, liefde en overvloed.

Lees hier het verhaal van Ilona

Ik had al jaren het idee dat ik iets miste in mijn leven, ik wilde meer diepgang. Zowel in mijn werk als in mijn relaties. Het was een bijna niet te beschrijven gevoel, een soort van gemis. Ik liep vast, bleef steken. Ik had het gevoel dat ik stil stond en geen vooruitzichten had op iets beters of anders. Terwijl ik van mezelf wist en voelde dat er veel meer is. Dat ik veel meer kan en capaciteiten heb. Ik wilde voor mezelf uitzoeken wat nu echt belangrijk is. Ik zat zo vast in “oude” patronen en gewoontes dat ik niet meer wist wanneer dat was begonnen en waarom. Ik leefde voornamelijk op de automatische piloot, dit was veilig en vertrouwd en kostte weinig energie, maar gaf ook geen gevoel van gemis en leegte. Ik wilde leren om doelen te stellen voor mijzelf en handvaten krijgen om hier mee om te gaan zodat mezelf beter begrijp en kan doen wat ik graag wil.

Het blok ‘oplossen van blokkades en oude patronen’ was een super blok, heel herkenbaar. Ik herkende zoveel en weet nu ook beter waarom ik ben zoals ik ben en waar sommige gedragingen vandaan komen. Het was een bevestiging was dat ik beter naar mijn gevoel moet luisteren in plaats van mij door rationele gedachten te laten vervormen of bang te zijn voor afwijzing.

Over (familie) opstellingen had ik veel gehoord en gelezen maar nooit persoonlijk meegemaakt. Dit heeft heel veel indruk op mij gemaakt, het is magisch.

Ook het blok met Emotie was heel bijzonder, een eyeopener. Door dit blok ben ik bewust bezig om anderen niet de schuld te geven en mijn eigen verantwoordelijkheid te dragen. Hoe meer verdriet ik toelaat hoe krachtiger ik nu wordt, Ik stak liever mijn kop in het zand dan verdriet en emoties toe te laten. Ik durf nu mijn emoties toe te laten en dat maakt me krachtiger, sterker en zelfverzekerder.

In het begin van de opleiding was ik erg verbitterd en haatdragend naar mijn ex toe. Op een bepaald moment, ik denk na een aantal blokken, heb ik hem gemaild dat ik hem vergeef (en mezelf ook, ik liet het immers toe). Het is bijzonder wat de uitwerking is geweest voor ons beiden. Ik zal er voor waken om dit soort gevoelens niet meer toe te laten in mijn leven.

De opleiding heeft veel invloed gehad op mijn leven, zowel privé als op het werk. In het beging waren het subtiele veranderingen die tevoorschijn kwamen. Iets waar ik niet eens bewust mee bezig was. Nu aan het eind van de rit kan ik zeggen dat ik ben veranderd. Ik sta anders in het leven en maak me niet meer zo snel druk. Ik ben veel relaxter geworden en kies vaker voor mezelf. Ik ben van aard best wel fel en kan opvliegend zijn en maakte me vaak en snel druk. Achteraf dacht ik dan was dit nodig. Nu ben ik veel rustiger en probeer dit over te brengen op mijn omgeving. Ik merk dat doordat ik zelf rustiger blijf dit ook een andere uitwerking heeft op mijn naasten/gezin. Ik probeer de vraagstelling zo te doen dat ik minder kans heb om iets in te vullen of op te lossen voor de ander. Dit levert mooie gesprekken op. Mijn omgeving zegt dat ik ben veranderd.

Op mijn werk merk ik ook positieve veranderingen, ik ben bewuster bezig met wat ik doe en hoe ik reageer op anderen. Het maken van de woordwolk vond ik erg leuk, vooral de terugkoppeling en wat anderen over mij zeiden, heel verrassend.

Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en ik kan zeggen dat ik goed ben zoals ik ben. Ik neem meer tijd voor mijzelf en ik doe dingen die ik wil doen. Ik cijfer me niet meer weg en ik heb een innerlijke rust gevonden en dat is wat voor mij belangrijk is.

Op weg naar jezelf

is een prachtige jaartraining,

met een unieke combinatie van

NLP, Systemisch werken, Intuitieve ontwikkeling & Spiritualiteit

In deze training krijg je alle tools en technieken

 • waarmee je jouw doelen en dromen écht bereikt
 • hoe je in overvloed leeft
 • waarmee je ontdekt wie je bent, waarom je hier bent, wat voor jou belangrijk is en wat je wilt
 • hoe je jouw kracht, jouw kwaliteiten en jouw volle potentieel benut
 • om blokkades op te lossen die jou verhinderen om jezelf te zijn en die jou tegenhouden om de volgende stap in je leven te zetten
 • hoe je meer innerlijke rust en vreugde ervaart, meer balans creert tussen werk én privé en hoe je stress vermindert
 • hoe je vertrouwt op je hart, je intuitie, het universum en de wet van aantrekkingskracht
 • om een uitdrukking te zijn van wie jij werkelijk bent én anderen te inspireren om hetzelfde te doen

Ben jij toe aan de volgende stap?

Wil jij heel graag meer betekenis en diepgang geven aan je leven én aan dat van anderen?

Weet je zeker dat er meer is dan dit?

Wil jij jouw passie, kennis en ervaring delen en anderen inspireren?

Deze prachtige jaartraining is gebaseerd op mijn bestseller Anders Denken, anders Voelen, anders Doen.
Met de 5 KIBA Steppingstones kom jij meer in je kracht, leer je je hart te volgen, je onzekerheden te overwinnen, je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld.
De wet van aantrekkingskracht staat centraal. Je krijgt alle tools om de wet van aantrekkingskracht optimaal benutten, zodat je meer liefde, vreugde en overvloed aantrekt.

De training is een unieke en praktische combinatie van NLP, Systemisch werken, Intuitieve ontwikkeling & Spiritualteit.
Het is een training waarin jij je zowel persoonlijk áls spiritueel ontwikkelt.

In deze training ga je van weten naar doen.

Ik heb al duizenden mensen geholpen om de volgende stap in hun leven te zetten

Ik werk al 15 jaar al spiritueel trainer & coach en ik heb al meer dan 5000 mensen getraind en gecoacht. Allemaal mensen die, wellicht net als jij, op een kruispunt stonden in hun leven en graag de volgende stap wilden maken, antwoord wilden hebben op de vragen wie ben ik, waarom ben ik hier en hoe word ik een uitdrukking van wie ik werkelijk ben.

Wil jij net als zij

 • je passie, kennis en ervaring doorgeven aan anderen
 • leven vanuit je hart, vanuit je intuïtie en niet op basis van regels en procedures
 • communiceren en samenwerken vanuit verbinding en vertrouwen
 • het beste uit jezelf én anderen halen
 • leiderschap nemen en een authentiek leider zijn van jouw leven
 • van betekenis zijn en bijdragen aan een mooiere wereld

Kom gratis kennismaken

Wil je kennismaken met deze prachtige training? Ik geef regelmatig gratis kennismakingsworkshops.
In deze kennismakingsworkshops deel ik met jou de 5 essentiele stappen om de wet van aantrekkingskracht optimaal te benutten.
Vaak gaat de wet van aantrekkingskracht alleen over positief denken en visionboards maken.
Dit is slecht één van de essentiele stappen die je nodig hebt!
Als jouw dromen nog niet zijn uitgekomen, als je nog vastloopt dan mis jij belangrijke informatie!

Kijk hier voor de data. En schrijf je in.

Je bent van harte welkom.

In de opleiding van Sabine leerde ik de diepere wensen van mijn hart kennen: wat is eigenlijk mijn passie? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven meer kan leven met wat ík belangrijk vind? Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn leven zoveel mogelijk míjn waarden kan nastreven? Door Sabine heb ik de eerste stap gezet in mijn nieuw geformuleerde doel: “ik ben per 1 juni zelfstandig ondernemer”. Inmiddels heb ik mijn ontslag ingediend. 23 maart heb ik mijn laatste werkdag. En vanaf mei sta ik ingeschreven in het handelsregister. Na een mooie reis van twee maanden naar Vietnam en Maleisië start ik mijn mooie bedrijf vanuit mijn hart. Ik ben zo blij dat ik weer in mijn kracht sta en wil met mijn enthousiasme zoveel mogelijk mensen aansteken. Sabine heeft me hier weer mee in contact gebracht.

Esther van Dijk

De training Op weg naar jezelf bestaat uit 5 thema’s

De training volgt de 5 KIBA Steppingstones uit mijn bestseller Anders Denken, anders Voelen, anders Doen.
Je krijg dit boek cadeau bij de start van de training.

#1: Leven vanuit innerlijke kracht
Met deze steppingstone ontdek je wat je wilt, wat je purpose en je passie is en hoe je dit in je (toekomstige) functie integreert.
Je leert hoe jij je kwaliteiten optimaal benut en je volle potentieel leeft.

#2: Intuïtieve ontwikkeling
Je leert hoe je leeft vanuit je hart, hoe je meer leeft vanuit je gevoel en je leert hoe je afstemt op jouw intuïtie en jouw innerlijk kompas. Ik maak hiervoor in de opleiding veel gebruik van meditaties en visualisaties. Hiermee verhoog je je vitaliteit en voorkom je stress. Je weet hoe je balans in je leven creëert en keuzes maakt die écht bij je passen.

#3: Bewustzijn, bewust communiceren & samenwerken
Je leert hoe je écht verbinding en contact maakt met jezelf én de ander. Je leert dit te doen zonder oordeel. Niet-oordelen maakt je vrij om te zijn wie je bent, je hart te volgen, je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld. Hierdoor verbetert de communicatie en samenwerking. Een belangrijke basis hiervoor zijn de 10 basisprincipes van NLP. Je kunt de gratis videoserie op deze website aanvragen.

#4: Angsten overwinnen
Als je weet wie je bent en wat je wilt, dan komen vaak je angsten en belemmerende overtuigingen om de hoek kijken.
In deze training leer jij hoe je je innerlijke crticicus overwint, hoe je veerkracht en moed ontwikkelt om uit je comfortzone te treden, zodat jij de volgende stap in je leven zet en je hart volgt.

#5: Actie
Je gaat in deze opleiding van Weten naar Doen. Je leert hoe jij elke dag jouw grootst mogelijke kleine stap zet op weg naar jouw dromen. Je hebt aan het einde van de opleiding een duidelijk beeld wat je wilt, wat de volgende stap in je leven is, hoe je zichtbaar wordt en weet wat je moet doen om dit te realiseren.

Wat leer je:

 • Je leert bewust communiceren met jezelf en de ander
 • Je leert hoe je de ander beter kunt begrijpen, hoe je kunt motiveren en inspireren (en het werkt ook heel goed bij de opvoeding van kinderen)
 • Je ontdekt wie je bent, wat je wilt en hoe je dat voor elkaar krijgt
 • Je leert moeiteloos leven, je krijgt meer balans, meer rust, meer plezier en minder stress
 • Je leert meer te vertrouwen op je gevoel en je intuïtie
 • Je leert je kwaliteiten kennen
 • Je leert meer van jezelf te houden en te waarderen
 • Je krijgt compassie met jezelf én anderen
 • Je leert anders denken (omdenken of zoals het in NLP wordt genoemd: herkaderen)
 • Je leert je valkuilen te voorkomen
 • Je lost je problemen op
 • Je kunt de moeilijkheden van het leven beter aan
 • Je ontdekt welke overtuigingen jou tegenhouden om te zijn wie je bent en te doen wat je wilt en je leert hoe je deze overtuigingen kunt veranderen
 • Je ontdekt waarom je hier bent, wie je bent, wat je wilt en hoe je dat ook concreet kunt gaan doen.
 • Je leert alles over de wet van aantrekkingskracht
 • Je leert hoe je spiritualiteit op een praktische manier toepast in je dagelijkse leven

En je leert hoe je alles wat je leert weer door kunt geven aan anderen.

Lieve Sabine, heel erg bedankt voor de prachtige positieve manier waarop je me de hele periode door hebt geraakt. Je bent een mooie open ziel.

Theo Helmus

Meditatie

Meditatie neemt een belangrijke plek in. Mediteren heeft heel veel – inmiddels wetenschappelijk bewezen voordelen – zoals

 • meer rust
 • minder stress
 • meer energie
 • je voelt je gelukkiger
 • je bent gezonder, je immuunsysteem wordt sterker

Maar mediteren heeft ook onbekende voordelen.
Ik geef meditaties die jouw licht- en trillingsfrequentie verhogen. Je komt hierdoor weer in contact met je hart en je intuïtie, je ziel en je hogere zelf.
Ik doe Yoga Nidra meditaties, waarbij je heel diep ontspant, waardoor je lichaam én je gedachten helemaal tot rust komen en je op diepere lagen transformeert.
Hierdoor krijgen belemmerende overtuigingen minder vat op je en je komt meer in je kracht.

Dit zegt Jannet over de meditaties

Wat mij verder heel veel steun geeft zijn de meditaties. Ik vind het moeilijk om het precies te omschrijven. Het heeft vooral voor beweging gezorgd op een ander niveau. Inzicht in mijn sterke verlangen naar liefde. Ik heb het gevoel dat ik hierdoor veel blokkades heb kunnen oplossen, vele nieuwe inzichten (bewustwording) heb gekregen en het doorleven van bepaalde emoties/gevoelens, zodat ik ze los kon laten en ze niet meer vastzitten in mijn lichaam. Ik voel me ‘lichter’ en ik sta meer op mijn plek.

De training Op weg naar jezelf is een hele mooie investering in jezelf.
Het is een cadeau voor jezelf.
Je ontdekt in deze training waarom je hier bent, wie je bent, wat je wilt en hoe je echt gaat doen wat jou inspireert.

Wie is jouw trainer

Toen ik klein was, snapte ik de wereld niet.
Ik was hoogsensitief en meerbegaafd, alleen wist ik dat toen nog niet.
Ik vond mezelf vreemd.
Ik heb mij toen aangepast aan de wereld om mij heen.
Ik deed heel erg mijn best om ‘normaal’ te zijn.
In 2002, op mijn 32e kreeg ik een fikse burnout en werd ik heel depressief.
Ik zag het leven niet meer zitten.
Ik wist niet meer wie ik was en waarom ik hier was.
Gelukkig ben ik toen NLP tegen gekomen.
De tools die ik toen kreeg hebben mij geholpen om mezelf te her-ontdekken, mijn blokkades te overwinnen en mij opnieuw af te stemmen op mijn innerlijk kompas.
Dit was voor mij het begin van een mooie ontdekkingsreis, want je bent nooit uitgeleerd.

Ik heb vele lessen gevolgd bij Wayne Dyer, Louise Hays, Eckhart Tolle, Carolyne Myss, Neal Donald Walsch, Joe Dispenza en Greg Braden.
En alles wat ik leer geef ik door. Zo praktische mogelijk, want kennis alleen is niet genoeg.
Want ik weet uit ervaring hoe mooi je leven kan zijn, als je al je blokkades en onzekerheden overwint, je dromen realiseert, vertrouwt op je innerlijk kompas en in overvloed leeft.

Jij kunt dat ook.
En dat wil ik jou leren.

In de jaartraining ‘Op weg naar jezelf’ deel ik al mijn kennis en 15 jaar ervaring met jou én ik geef je alle praktische tools die je nodig hebt om de volgende stap in je leven te zetten, je dromen te realiseren, je hart te volgen en je volle potentieel te leven.

Met deze training kom jij meer in je kracht en je krijgt meer zelfvertrouwen.
Je overwint al je blokkades, twijfels en onzekerheden.
Je ontdekt hoe jij jouw innerlijk kompas activeert en hoe je vertrouwt op het universum en de wet van aantrekkingskracht.

De jaartraining is een combinatie van NLP, Systemisch werken, intuitieve ontwikkeling & Spiritualiteit. En ik leer je alles over de wet van aantrekkingskracht.

De jaartraining Op weg naar Jezelf is een combinatie van NLP, Systemisch werken, Intuitieve ontwikkeling & Spiritualiteit.

In de training combineer ik kennis en ervaring uit verschillende stromingen.
NLP is een belangrijke basis in deze training.
Ik ben expert in NLP.
Het geeft je hele praktische tools, zodat je alle kennis ook daadwerkelijk integreert in je dagelijks leven.
Maar er is meer.
NLP wordt veel krachtiger als je dit combineert met intuitieve ontwikkeling, systemisch waarnemen, meditatie en spiritualiteit.
Ik ben Master Constellation Worker.
Expert in de wet van aantrekkingskracht.
Ik heb opleidingen gevolgd bij Eckhart Tolle, Caroline Myss, Louise Hays, Lynn McTaggart, Joe Dispenza, Bruce Lipton en Greg Braden.
En ik leer nog steeds.
De allernieuwste inzichten heb ik geintegreerd in deze prachtige jaartraining, zodat jij alle tools, kennis en ervaring krijgt om helemaal te worden wie je bent, je hart te volgen, je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld.

Wauw… dat was mijn eerste reactie na het eerste blok van de jaartraining. De resultaten van de oefeningen hebben me geraakt. Ik ben vandaag aan het schrijven geslagen. Mijn eerste stap.

Saskia

 

Je hoeft het niet alleen te doen

Je komt in een prachtige groep gelijkgestemden terecht.
Hoe fijn is dat!
Ook al zijn veel mensen bezig met bewustwording en sprituele ontwikkeling, toch mis je vaak in je directe omgeving mensen die je echt begrijpen, die jou motiveren en stimuleren om je hart te volgen.
Meestal is het andersom.
Dan raden ze je af om te doen wat je echt wilt en voor zekerheid te gaan, je hebt het immers niet slecht, het gras is aan de overkant altijd groener.
Dit soort adviezen helpen je niet.
Je hebt mensen om je heen nodig die in jouw geloven, jou inspirere en jou optillen.
Dat geeft deze training jou.
Omdat de training een doorlooptijd heeft van een jaar, heb jij een jaar lang fantastische mensen om je heen.
Zo is het veel gemakkelijker om veranderingen te behouden en vol te houden, zodat je niet direct terugvalt in de waan van de dag.
Vaak ontstaan in mijn jaartrainingen vriendschappen voor het leven.

Coach en begeleid jezelf

Alles wat ik jou leer pas ik toe in mijn eigen leven.
Je hart volgen, keuzes maken die echt bij je passen, niet oordelen, je innerlijke criticus, je angsten overwinnen en uit je comfortzone stappen blijft life long learning.
Ik leer jou technieken waarmee jij jezelf kunt coachen en begeleiden.
Zo doe ik het zelf ook en dat wil ik jou leren.

De jaartraining is geen einde, het is een nieuw begin.
Na deze training kun jij zijn wie je werkelijk bent.
Je hebt veel blokkades, twijfels en onzekerheden opgelost.
Je hebt de moed, de kracht en het zelfvertrouwen om je hart te volgen.
En keuzes te maken die écht bij je passen.
Je ontdekt wie je bent, waarom je hier bent en wat je wilt.
Je weet hoe jij de wet van aantrekkingskracht optimaal benut, zodat je meer vreugde, liefde en overvloed aantrekt.
Je leven komt weer in een flow.

Het is niet zo dat je na deze training nooit meer moeilijkheden en problemen tegen komt.
Zo zit het leven niet in elkaar.
Wat je in mijn training leert is geen moeilijkheden voorkomen, maar jou sterk en krachtig genoeg maken om je problemen aan te kunnen.
Je krijgt heel praktische tools en technieken om ook in de toekomst je problemen op te lossen en je hart te blijven volgen.
En jij krijgt de tools waarmee jij met vertrouwen de toekomst ingaat.
En als je jezelf toch weer even kwijtraakt, dan weet je wat je kunt doen om weer bij je eigen kern te komen, ongeacht de omstandigheden.

Je leert weer zelf achter het stuur te staan.
Jij hebt de leiding, niet je ego, niet je problemen, niet de ander, niet je omstandigheden.
Je leert de weg die voor jou ligt te bewandelen met gratie, vertrouwen en overgave.

Dat is de reden dat cursisten jaren later nog steeds zeggen dat de jaartraining Op weg naar Jezelf lifechanging is geweest.
Het is niet een eenmalige investering.
Het is een investering die de rest van je leven ten goede komt.

Sabine heeft ontzettend veel betekend voor mij. De opleiding is een life changing experience geweest en nog steeds. De stof resoneert in alle facetten van mijn leven, zowel in werk als in privé en zelfs op spiritueel gebied. Door Sabine voel ik mij verbonden met mezelf en de wereld en ben ik weer ‘thuisgekomen’ in mijzelf. Sabine heeft mijn ogen, hart en ziel geopend voor alles wat belangrijk voor mij is en waar ik naartoe wil gaan (en al naar op weg ben). De opleiding van Sabine heeft veel invloed gehad op zowel mijn werk als privé. Ik heb onlangs mijn eigen bedrijf gestopt. Nu coach ik hondenprofessionals hoe zij nog beter in hun kracht kunnen staan en effectiever kunnen communiceren met hun klanten. Ook privé heeft het veel invloed gehad en is er een enorme ontwikkeling in gang gezet. Door zélf de eerste stappen te zetten in het geven van liefde, compassie en bescherming in plaats van afwachten tot de ander beweegt of verandert, heb ik een weg ingeslagen naar betere en mooiere resultaten in mijn relatie en naar mijn kinderen toe.

Catelijne Droge

Wil je graag anderen begeleiden en zelf coach worden?

Dan is deze training een goede start.
Je werkt aan je eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
Je leert jezelf coachen en van daaruit heb je alle tools, technieken, kennis en ervaring om anderen te coachen en te begeleiden.
Je kunt niet iemand coachen voorbij je eigen ontwikkelniveau.

Als je graag van coachen je beroep wilt maken, dan heb ik een supermooi vervolg voor je: de KIBA Coach.
Lees hier meer over het traject om KIBA Coach te worden.

Data, locatie en kosten jaartraining Op weg naar Jezelf

De training bestaat uit 18 dagen.
De trainingsdagen zijn op donderdag en vrijdag en soms op zaterdag.
De looptijd is ca. 1 jaar.

De trainingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. De locatie is Stationsweg 149a, 9471 GP Zuidlaren.

De kosten zijn € 3.850,00 inclusief btw, koffie, thee en eenvoudige lunch.
Je krijgt naast de syllbabus, mijn bestseller Anders Denken, anders Voelen, anders Doen cadeau.

De opleiding is aftrekbaar van de belasting en je kunt in drie termijnen betalen.

Doe je mee?

De data en de inschrijfbutton staan op deze pagina.
Meestal rechts van de pagina als je achter je computer zit en op je smartphone staan ze helemaal onderaan.

Wil je graag eerst kennismaken?

Dat kan.

Kijk hier welke datum goed in jouw agenda past >>

 

Het volgen van de training van Sabine is voor mij een nieuwe stap in mijn bewustwording waar ik in mijn leven sta en hoe ik, door mijzelf beter te leren kennen, bewuster kan kiezen hoe ik mijn leven vorm wil geven. In plaats van meer van hetzelfde of juist door helemaal niet te veranderen en te blijven doen wat ik tot nu toe deed, een andere koerskiezen, dichter bij mezelf blijven. Ik kan nu meer laten zien wie ik ben en waar ik voor sta.

Geert-Jan de Haan

 

Stoppen met oordelen maakt je vrij

je hebt alles in je om te zijn wie je werkelijk bent

je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld

Sabine

 

 

Ken je meer mensen die op een kruispunt staan in hun leven,
die vastlopen en die zichzelf zowel persoonlijk áls spiritueel willen ontwikkelen?
Deel dan deze pagina met de onderstaande knoppen:

Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Meer informatie?

Wilt je meer informatie of een persoonlijk gesprek. Neem dan contact met ons op.
Contact opnemen

Waar en wanneer?

Zuidlaren, Groningen

Trainer Sabine Hess

 • 22 en 23 oktober 2020
 • 19, 20 en 21 november 2020
 • 10, 11 en 12 december 2020
 • 21 en 22 januari 2021
 • 4 en 5 maart 2021
 • 8 en 9 april 2021
 • 27 en 28 mei 2021
 • 24 en 25 juni 2021

Zolang de maatregelen voor het coronavirus actief zijn, is er plek voor maximaal 15 deelnemers.
Ben je ziek op het moment dat de opleiding begint? Dan kun je kostenloos annuleren of in het voorjaar opnieuw starten met de volgende training.

Wat kost het?

€ 3.850,00

Inclusief btw. Je krijgt naast de syllabus ook mijn boek Anders Denken, anders Voelen, anders Doen cadeau.
Je kunt in overleg in drie termijnen betalen. De opleiding is aftrekbaar van de belasting.

Ik wil zijn wie ik ben en meld mij aan voor de training met als startdatum:

22 oktober 2020