Leuke video’s

Al mijn video’s staan op Youtube.
Je kunt je hier gratis abonneren op mijn Youtube kanaal.
Zet de meldingen aan en je ontvangt een berichtje als er weer een nieuwe video klaar staat.

Hieronder een kleine selectie van mijn favoriete video’s

Hoe stel je prioriteiten? En hoe ervaar je meer rust en minder stress? In mijn jaaropleiding krijg je allemaal praktische tips en tools om dit in de praktijk toe te passen.

Durf jij te veranderen? In mijn jaaropleiding leer jij je angsten te overwinnen en je volgende stap te zetten zodat jij je hart volgt en je volle potentiteel leeft!

Het verschil tussen symphatie en empathie. In mijn jaaropleiding leer je hoe je meer vanuit empathie communiceert met je zelf en anderen. Je ontwikkelt meer compassie en hoe je stopt met oordelen. Niet-oordelen maakt je vrij om te zijn wie je bent, je hart volgen, je volle potentiteel te leven en dit te delen met de wereld.

Waarom je nooit te oud bent om te leren. In mijn jaaropleiding maak jij allemaal nieuwe paden aan, je ontwikkelt nieuwe automatische patronen en gewoonten die jou helpen om de volgende stap in je leven te zetten en je hart te volgen. Met de jaaropleiding maak jij een mooie start met het volgende deel van jouw leven.

 

Gratis Videoserie bij mijn boek Anders Denken anders Voelen anders Doen

In november 2018 is mijn boek ‘Anders Denken, anders Voelen, anders Doen’ verschenen bij uitgeverij Akasha.

Van elk hoofdstuk heb ik een korte video gemaakt met de inhoud van het hoofdstuk. In elke video krijg je een praktische tip die je direct in je dagelijks leven kunt toepassen. Kijk hieronder de video over hoofdstuk 1.

Je kunt dit hoofdstuk hier gratis lezen.

Je krijgt dan eveneens toegang tot alle video’s van alle 18 hoofdstukken.

 

 

Gratis videoserie Bewust Communiceren

Hoe anders zou jouw leven eruit zien als jij zonder oordeel, positief en ondersteunend naar jezelf en anderen in het leven zou staan?

Ik heb ik voor jou 10 gratis videolessen gemaakt

De lessen in deze training zijn écht anders dan andere trainingen

Ze gaan over je houding en je manier van denken

Deze 10 lessen zijn gebaseerd op de 10 basisprincipes van NLP en ze helpen jou succesvoller met je communicatie om te gaan en meer compassie te hebben met jezelf en anderen. Ze geven je ruimte en flexibiliteit in je communicatie en gedrag. Ze maken je bewust van jouw communicatie. En je gaat meer bereiken met jouw communicatie naar anderen toe. Je kunt hen gemakkelijker overtuigen van jouw standpunt. Je begrijpt anderen beter en jij kunt je boodschap gemakkelijker overbrengen.

Communiceren doe je niet alleen met de ander, maar ook met jezelf. Dat laatste wordt vaak vergeten. Ga eens na, is dat wat je allemaal tegen jezelf zegt altijd zonder oordeel, positief en ondersteunend? Of is je innerlijke stem kritisch en veroordelend, waardoor je niet altijd je hart volgt en naar je intuïtie luistert?

Deze 10 gratis videolessen zijn bedoeld om te leren onbevooroordeeld waar te nemen. Als jij jezelf en de ander vanuit een ander perspectief ziet ontstaat er écht contact, waardoor je veel meer leeft in het nu en werkelijk accepteert wat er is. Dan ben je vrij om te zijn wie je echt bent, je hart te volgen, je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld. Hoe mooi zou het zijn als iedereen dit zou doen!

Ik train deze 10 basisprincipes al 15 jaar in mijn opleidingen en ik heb ze al aan duizenden mensen geleerd en ze zeggen allemaal dat deze basisprincipes echt een verschil maken in hun leven.

Bekijk de videolessen hier

 

 

 

 

 

 

Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email