NLP en spiritualiteit in de dagelijkse praktijk

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

Spiritualiteit in de dagelijkse praktijk

Bij NLP Groningen wordt spiritualiteit weer praktisch gemaakt. Het is mijn doel om spiritualiteit in het dagelijkse leven te integreren. Er zijn heel veel mensen bezig met zingeving en spiritualiteit. Mensen doen dit meestal naast hun werk. Binnen het bedrijfsleven wordt spiritualiteit vaak als zweverig afgedaan. Toch zijn veel van hun medewerkers hiermee bezig. Misschien wordt het tijd dat ook het bedrijfsleven hier meer aandacht aan schenkt en spiritueel ondernemerschap en spiritualiteit als bedrijfsvorm omarmt. Bovendien is er eigenlijk niets zweverigs aan. Spiritualiteit is vooral de weg van bewustwording, je hart leren volgen, en op je intuïtie vertouwen, in je kracht staan.

Naast bewustwording heeft spiritualiteit ook te maken met multi-dimensionale energieën, contact met lichtwezens en het klopt dat deze dingen niet altijd zichtbaar zijn met onze ogen. Maar dat betekent niet dat het er niet is. We zijn heel erg opgevoed met het idee ‘eerst zien dan geloven’. Vaak werkt het andersom ‘eerst geloven en dan zien’. Want vaak denken we dat als we iets niet zien, het ook niet bestaat. En dat is lang niet altijd zo.

Ik geef hierbij een aantal voorbeelden:

 • Aura’s
  Sommige mensen zien aura’s, andere niet. Met de Kirlian-fotografie kun je aura’s fotograferen en zo zijn aura’s zichtbaar gemaakt.
 • Genezen op afstand
  In de boeken van Lynn McTaggart laat zij met diverse wetenschappelijke experimenten zien, dat genezen op afstand wel degelijk bestaat.
 • Energie
  Energie kun je niet zien. We vinden het bijvoorbeeld heel gewoon om electrische aparaten te gebruiken, terwijl electriciteit niet met het blote oog te zien is. Toch is het er. We vinden het ook heel gewoon om naar de radio te luisteren, televisie te kijken, de mobiele telefoon, internet en wifi te gebruiken. Strikt genomen is dat niet letterlijk te zien. Toch maken we er op grote schaal gebruik van. En je hebt vast ook wel eens de ‘negatieve energie’ gevoeld als je een ruimte binnen stapt waar net ruzie is geweest.
 • Universele kennis en wijsheid
  Jung maakte al melding van het collectief onbewuste, Rupert Sheldrake noemt dit het morfogenetische veld, Lynn McTaggart noemt dit ‘Het Veld’, Tesla noemde het ‘het Tachyon-veld’, Greg Braden noemt het ‘De Goddelijke Matrix’ en in de oude esoterie wordt dit genoemd ‘de Akasha-kronieken’. En in de dagelijkse praktijk heet dit intuïtie of onderbuikgevoel.
 • Telepathie, chanellen, readen, paranormaal begaafd
  Ook dit zijn dingen die we al dagelijks toepassen. Telepathie, chanellen, readen en paranormaal begaafd zijn eigenlijk synoniemen. Je hebt vast wel eens gehad dat je de telefoon wilde oppakken en dat precies op dat moment degene die je wilde bellen jou belt. Of je wist van te voren eigenlijk wel dat die ene persoon niet helemaal te vertrouwen was. Ook spontane ingevingen, creatieve ideeën zijn een vorm van chanellen.

In de NLP Combi Plus gaan we hier meer op in. Want bij NLP ontwikkel je wel je intuïtie en hierdoor gaan dit soort kanalen vaak vanzelf openen. Ook starten we bij de NLP Combi Plus opleiding elke ochtend met een hartmeditatie. Deze meditatie helpt je om meer vanuit je hart en je intuïtie te leven. Het gaat erom, dat je je oordelen loslaat over jezelf én anderen. Lees bijvoorbeeld het gedicht ‘jezelf ontmoeten’. In NLP leer je hoe je dat doet. Ook de vooronderstellingen van NLP zijn een hele mooie basis voor spirituele groei. Ik heb hierover een Ebook geschreven dat je gratis bij mij kunt aanvragen. Daarnaast geef ik workshops waarbij NLP, spiritualiteit en intuitieve ontwikkeling geintegreerd worden.

Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email