NLP en intuitieve ontwikkeling workshop

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

NLP & Intuïtieve ontwikkeling

 • Wil jij meer luisteren naar je intuïtie?
 • Wil jij weten wat je echt wilt in je leven?
 • Wil jij meer rust en balans ervaren?

Volg dan de 3-daagse workshop NLP & intuïtieve ontwikkeling

Lees hier alles over intuïtie en het verschil tussen gevoel en intuïtie

Inhoud van de workshop

Deze workshop is een mix van NLP, de MIR-methode, Touch of Matrix, spirituele communicatie, healing & reading. Wat gaan we doen:

 • We gebruiken een aantal NLP modellen om te ontdekken wat jij belangrijk vindt in het leven, waaronder de logische niveaus. Hiermee leer je te leven vanuit zijn-doen-hebben. Je ontdekt wat jouw doel is, wat je écht wilt in je leven. Je ontdekt welke waarden voor jou belangrijk zijn, wat je blij maakt, wat je energie geeft en hoe je hiernaar kunt handelen.
 • We gaan in op de 3 dingen die jouw doel in dit leven duidelijk maken: dit zijn de dingen waar je van houdt en waar je energie van krijgt, je belangrijkste waarden en je kwaliteiten.
 • We doen veel oefeningen om contact te maken met je intuïtie én je leert hierop te vertrouwen. We doen oefeningen zoals kaartreading en fotoreading. Dat is heel erg leuk om te doen. We maken een pantoum (uitleg volgt in de workshop) – wat heel mooi weergeeft wat er innerlijk in je leeft. Je leert hoe je kunt testen om de wijsheid van je lichaam te gebruiken voor het maken van keuzes
 • We behandelen hoe je emoties kunt toelaten én ze kunt gaan zien en gebruiken als wegwijzers in je leven. Klik hier om meer te lezen over emoties.
 • Je leert hoe je optimaal gebruik kunt maken van de Law of Attraction en je leert om je gedachtenkracht optimaal in te zetten.
 • We gaan diverse meditaties en activaties doen (waarbij je mag liggen), om zo tot rust te komen, stil te worden. Hierdoor ga je het contact met je intuïtie, je hogere zelf en de bron versterken. Ook gaan we blokkades verwijderen die jou verhinderen om contact te maken met je intuïtie. Zo gaan we de kernangstmatrix verwijderen, blokkades en karmische banden verwijderen. Er is een meditatie om je hogere hartchakra/je hogere wijsheid en intuïtie te activeren. Ook worden je aura en chakra’s schoongemaakt. Je leert stil te worden in je hoofd en meer contact te maken met je hart (o.a. door een hartchakra-meditatie).
 • Je leert onderscheid maken tussen je mind/ego en je intuïtie, je leert hoe je onderscheid maakt tussen je gevoel en je intuïtie. Je leert hoe je contact maakt met je intuïtie.
 • We gaan in op de MIR methode, Touch of Matrix en Acces Consciousness
 • En last but not least krijg je tools om staande te blijven in deze chaotische en drukke tijden en jezelf te beschermen.

Voor deze workshop hoef je geen kennis van NLP te hebben. Als je wel NLP hebt gedaan zul je veel herkennen, en werkt de workshop door op een dieper niveau. Je zult merken dat deze workshop ook na die tijd door zal werken. Er wordt een proces op gang gebracht dat zijn eigen weg zal zoeken. Het is belangrijk om wat je in deze 3 dagen leert blijft toepassen, zodat je steeds meer gaat vertrouwen op je innerlijke wijsheid. Dit kan op een hele luchtige, speelse manier. Want dat is juist de bedoeling. Loslaten en plezier ervaren, in een flow komen, waardoor de dingen moeiteloos gaan.

Data:
In 2016 wordt deze workshop niet gegeven.

Trainer: Sabine Hess
Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur
Investering: € 395 (voor bedrijven exclusief btw)
Plaats: stationsweg 149a Zuidlaren

Agenda

03-09-2020 - € GRATIS
15-09-2020 - € GRATIS
22-10-2020 - € 3.850 incl btw