Boek- en videotips

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

 

Lees gratis het eerste hoofdstuk van mijn boek ‘Anders Denken, anders Voelen, anders Doen’

In mijn boek beschrijf ik de 5 KIBA Steppingstones die jou helpen om de volgende stap in je leven te zetten, je hart te volgen en je volle potentieel te leven. Ik geef heel veel praktische tips om je blokkades, twijfels en onzekerheden te overwinnen en optimaal gebruik te maken van de Wet van Aantrekkingskracht.

Door de jaren heen ben ik expert geworden in de wet van aantrekkingskracht. Deze wet helpt jou om jouw doelen en dromen te realiseren. Als de wet van aantrekkingskracht nu nog niet voor je werkt, mis je belangrijke informatie.

In het eerste hoofdstuk van mijn boek Anders Denken, anders Voelen, anders Doen deel ik met jou het hele geheim van de wet van aantrekkingskracht.

 

Download hier gratis het eerste hoofdstuk 

 

Uitgebreide literatuurlijst

Hieronder tref je een uitgebreide boekenlijst aan. Er zijn nog veel meer interessante, inspirerende en leerzame boeken. Als je iets specifieks zoekt, vul dan het contactformulier in, dan kan ik je op weg helpen.

In mijn trainingen en coachingstrajecten verwijs ik regelmatig naar deze boeken.

NLP-boeken 

Wetenschappelijke boeken & kwantumfysica

Persoonlijke en spirituele ontwikkeling

Boeken die ingaan op de Law of Attraction, de kracht van de intentie en gedachtekracht

Managementboeken

Kinderen

Familie-opstellingen

Bijzondere boeken met raakvlakken tussen geloof, religie en spiritualiteit

Films die je kunt bekijken om je Model van de Wereld te stretchen

  • What the bleeb do we know
  • Down the Rabbit Hole
    The Secret

Leuke, inspirerende TedEx Talks die in de opleiding worden gebruikt:

Veel lees- en kijkplezier! Heb je vragen neem dan gerust contact met me op.

Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email