Het aquariustijdperk en de nieuwe tijd na
21-12-2012

Nieuwe vorm van bewustzijn

21 december 2012 was het begin van een nieuw tijdperk. Het is het begin van een tijdperk met een nieuwe vorm van bewustzijn waarin vrede en liefde centraal staan. Oude patronen gebaseerd op angst, oordeel, ego en macht zullen we meer en meer achter ons laten en zullen uiteindelijk verdwijnen.

En we staan nog steeds maar aan het begin van al deze veranderingen.

Het aquariustijdperk

Op 21-12 vonden in het universum belangrijke galactische uitlijningen plaats. We zijn van het Vissentijdperk naar het Aquariustijdperk gegaan. In het Vissentijdperk had je de neiging om je kracht buiten je te leggen en een god of goeroe te vereren. In het Aquariustijdperk leg je je kracht weer binnen in je. In het Vissentijdperk stonden verdeeldheid en dualiteit centraal. In het Aquariustijdperk staan verbondenheid en harmonie centraal.

De huidige media geeft ons vooral misinformatie en speelt in op onze angsten, omdat de huidige machthebbers er baat bij hebben dat alles blijft zoals het is. Want macht kun je alleen maar hebben als een ander het jou geeft. En macht krijg je het snelst door in te spelen op angsten en mensen afhankelijk te maken. In het nieuwe tijdperk heb je de keuze om je eigen pad te kiezen, te kiezen voor vrede, liefde en harmonie.

Geleidelijke overgang

De veranderingen gaan geleidelijk, zoals alle overgangen geleidelijk gaan. De zomer gaat geleidelijk over in de herfst, de herfst gaat geleidelijk over in de winter. Totdat het plotseling sneeuwt – als bewijs van de winter. Maar de sneeuw komt niet plotseling, daar gaat een periode van kou aan vooraf. Zo zal het ook met deze grote overgang gaan, het was al aan de gang lang voor 21-12-12 en gaat zeker daarna verder door. Wel markeerde 21-12 een belangrijk punt, omdat er toen een bijzondere galactische uitlijning plaatsvond.

Bewust worden van wie jij bent

Het is een tijdperk waarin je je meer bewust wordt van wie je bent. Je gaat meer en meer leven vanuit je hart, je kracht en je passie. Er komt een tijd waarin we meer verinnerlijken en waarde gaan hechten aan wat er in ons zit, in plaats van ons te richten op wat buiten ons is.

Liefde, vrede en overvloed

We worden ons weer bewust dat alles met alles verbonden is. En de paradox is, dat wanneer we gaan leven vanuit kracht, wijsheid, vrede en liefde in plaats van angst, macht, geld en ego dat er veel meer overvloed en rijkdom op deze wereld zal verschijnen, spiritueel én materieel. Onze angst om te verliezen zal vervangen worden door  hoop en vertrouwen.

Het tijdperk van ascentie

Het is een tijdperk van ascentie. Ascentie betekent wakker worden, je herinneren wie je werkelijk bent, nl. een krachtig spiritueel wezen, dat leeft vanuit kracht, wijsheid en liefde. Je bent mede-schepper en participant van je eigen leven en geen toeschouwer of slachtoffer. Het gaat er niet meer om wat je wilt worden, maar om wie je wilt zijn en hoe je dat in de wereld gaat zetten.

Een mooie duidelijke film over de nieuwe tijd.

Hier is de link naar een mooie en duidelijke Australische film over 21-12. Met interessante sprekers als Greg Braden en David Icke. Het is een film die mij heel erg aansprak en weergeeft hoe ik tegen 21-12 aankijk.

Speel de film: Crossing Over A New Beginning

Wil jij investeren in groei, ontwikkeling en bewustzijn?
Wil je je niet langer laten leiden door belemmerende overtuigingen en de kracht van bekrachtigende overtuigingen echt ervaren en toepassen in je dagelijks leven?

Dan is mijn jaartraining Op weg naar Jezelf een mooie investering.
De jaartraining is gebaseerd op mijn boek Anders Denken, anders Voelen, anders Doen.

Je kunt hier gratis het eerste hoofdstuk aanvragen.

Lees hier het eerste hoofdstuk

 

 

Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email