Gratis NLP Kennismakings-workshops

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

Gratis NLP kennismakingsworkshops

Wil jij gratis en vrijblijvend kennismaken met NLP? Wil je weten hoe je meer in je kracht kunt staan en vanuit passie en inspiratie kunt leven en wil je weten hoe je dit het beste uit anderen kunt halen? Kom dan naar één van onze gratis kennismakingsworkshops.

NLP helpt je te ontdekken wie je bent en wat je wilt. NLP ont-dekt je ware potentieel. Met NLP leer je beter samenwerken, communiceren en coachen en begeleiden. Dus wil jij jezelf persoonlijk ontwikkelen en effectiever worden in je werk en meer rust en balans ervaren in je leven? Wil jij ontdekken wie je bent en wat je wilt? Kom dan naar een gratis NLP Kennismakingsworkshop.

In deze workshop kom je erachter wat NLP precies is, wat je er aan hebt en wat het je oplevert. Je ziet de trainers, je hoort informatie over de verschillende opleidingen en workshops die we geven en je kunt even de sfeer proeven.

Locatie: Stationsweg 149a, 9471 GP Zuidlaren. Klik hier voor foto’s van de locatie.

Uniek: de NLP Combi Plus

In deze opleiding heb ik nieuwste inzichten op het gebied van breinonderzoek, mindfulness, systemische werken en spiritualiteit verwerkt. Mijn inspiratiebronnen zijn niet alleen spirituele leiders zoals Eckhart Tolle, Nelson Mandela, de Dalai Lama, Mahatma Ghandi, Wayne Dyer en Louise Hays, maar ook nieuwe wetenschappers zoals Lynn McTaggart, Joe Dispenza, Bruce Lipton en Greg Braden.

Het is NLP voor de 21e eeuw!

Ben jij toe aan de volgende stap? Wil jij heel graag meer betekenis geven aan je leven én aan dat van anderen? Wil jij jouw passie, kennis en ervaring delen en anderen inspireren. Dan ben je bij de NLP Combi Plus op het juiste adres.

Wil je liever een persoonlijk gesprek? Dat kan per telefoon, via skype of bij een kop koffie. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe workshops dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Graag tot ziens op één van deze kennismakingsworkshops.

Delen op Social Media
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Meer informatie?

Wilt je meer informatie of een persoonlijk gesprek. Neem dan contact met ons op.
Contact opnemen

Waar en wanneer?

Zuidlaren, Groningen

Trainers: Anita Schelling & Sabine Hess

Van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Wat kost het?

€ 0,00

Ik kom gratis kennismaken met NLP in Groningen op:

14 september 2017 26 september 2017 10 oktober 2017 30 november 2017