Kom GRATIS kennismaken

Ontdek

– je missie en je passie

– hoe je je blokkades en onzekerheden oplost

– hoe jij de wet van aantrekkingskracht optimaal benut

– hoe je meer geluk, vreugde en overvloed in je leven aantrekt 

 

Sta jij op een kruispunt in je leven?
Wil je graag je hart volgen en weten wat je doel in je leven is?
Vind je het nog lastig om de volgende stap te zetten, maar wil je nu wel actie ondernemen voordat het te laat is?

Ontdek met de 5 KIBA Steppingstones wie jij werkelijk bent, hoe je je blokkades overwint en hoe je de wet van aantrekkingskracht optimaal benut, zodat jij meer geluk, vreugde en overvloed in je leven aantrekt!

Het is mogelijk om het beste uit jezelf te halen, meer in je kracht te staan en vanuit passie en inspiratie te leven.

Je moet alleen wel weten hoe en dat leg ik je graag uit in één van mijn gratis kennismakingsworkshops.

Ervaar de magie van de wet van aantrekkingskracht

Toen ik klein was, snapte ik de wereld niet. Ik was hoogsensitief en meerbegaafd, alleen wist ik dat toen nog niet. Ik vond mezelf vreemd en toen heb ik mij aangepast aan de wereld om mij heen. Ik wilde er heel graag bij horen en ik deed ontzettend mijn best om ‘normaal’ te zijn. Met alle gevolgen van dien: in 2002, op mijn 32e, kreeg ik een fikse burn-out en werd ik heel depressief. Ik zag het leven niet meer zitten. Het was mij niet meer helder wie ik was en waarom ik hier was.

Hoewel het een zware tijd was is mijn burnout een belangrijke wake-up call geweest. Het heeft me geholpen om me weer te herinneren wie ik werkelijk bent, mijn blokkades te overwinnen en mij opnieuw af te stemmen op mijn innerlijk kompas.

Gelukkig ben ik toen NLP tegen gekomen en heb ik vele lessen gevolgd bij Wayne Dyer, Louise Hays, Eckhart Tolle, Carolyne Myss, Neal Donald Walsch, Joe Dispenza en Greg Braden. De krachtige tools waren voor mij het begin van een mooie ontdekkingsreis, want je bent nooit uitgeleerd.

In 2003 ontdekte ik voor het eerst de wet van aantrekkingskracht en ik was direct gefascineerd. Toch heeft het wel een paar jaar geduurd voordat ik alle aspecten en nuances van de wet van aantrekkingskracht onder de knie had. De meeste experts vertellen dat het alleen gaat over positief denken, positief affirmeren en visualiseren. Dit werkte vaak wel, maar óók vaak niet.

Als jouw dromen nog niet zijn uitgekomen dan heeft dit een reden…

Inmiddels heb ik ontdekt dat het hele geheim van de wet van aantrekkingskracht veel meer is dan alleen positief denken. Als jouw dromen nog niet zijn uitgekomen dan komt dit omdat je belangrijke informatie mist om de wet van aantrekkingskracht écht succesvol voor je te laten werken.

Er is niet één, maar er zijn 5 essentiële stappen om met de wet van aantrekkingskracht meer liefde, vreugde en overvloed te ervaren.

Als je één van deze stappen overslaat, werkt de wet van aantrekkingskracht niet zoals jij dat graag wilt.

De KIBA Methode

Mijn kracht ligt in het combineren van kennis uit verschillende bronnen en dit te vertalen in praktische tools. In mijn trainingen en workshops combineer ik NLP, systemisch & holistisch waarnemen, intuitieve ontwikkeling en spiritualiteit.

Ik heb inmiddels meer dan 15 jaar ervaring en ik heb meer dan 5000 mensen gecoacht en begeleid naar de volgende stap in hun leven.

Al mijn kennis en ervaring heb ik samengevat in de KIBA Methode® en de 5 KIBA Steppingstones.
Ik heb hierover een boek geschreven ‘Anders Denken, anders Voelen, anders Doen’.
Inmiddels is dit boek een besteller geworden.
Dit boek is de basis van mijn jaartraining Op weg naar Jezelf.

Met de 5 KIBA Steppingstones herinner jij je weer wie jij werkelijk bent, je her-ontdekt je passie en je missie.
Je leert weer te vertrouwen op je intuïtie en je krijgt praktische tools om al je blokkades op te lossen.
Je leert hoe je de wet van aantrekkingskracht optimaal benut om meer liefde, vreugde en geluk in je leven aan te trekken.

Alles wat ik weet en heb geleerd geef ik met liefde aan jou door, zodat jij je herinnert wie je werkelijk bent.
Ik weet hoe je je blokkades en onzekerheden overwint, je dromen realiseert, vertrouwt op je intuitie en meer geluk en in overvloed in je leven aantrekt.

In mijn gratis kennismakingsworkshops deel ik met jou deze 5 KIBA Steppingstones.

Doe je mee?

Deze workshop écht iets voor jou als je: 

  • toe bent aan je volgende stap in je leven, maar je weet je nog niet precies wat, of je vindt het lastig om de juiste keuze te maken
  • het gevoel hebt dat er meer in je zit
  • je vastloopt in je huidige baan, je relatie of je gezondheid
  • je nu actie wilt ondernemen voordat het te laat is

Schrijf je in met de link op deze website.
Rechts op je desktop computer en onderaan als je dit leest op je mobiele telefoon.

Wat kun je verwachten van deze gratis kennismakingsworkshop? 

In de kennismakingsworkshop deel ik met jou de 5 KIBA Steppingstones en ik leer je hoe je de wet van aantrekkingskracht optimaal benut, zodat jij je herinnert wie je werkelijk bent, je blokkades oplost en meer geluk, vreugde en overvloed in je leven aantrekt.

De kennismakingsworkshop is een introductie op mijn jaartraining Op weg naar Jezelf. 

Dit zeggen anderen over mij en de jaartraining: 

“Lieve Sabine, heel erg bedankt voor de prachtige positieve manier waarop je me de hele periode door hebt geraakt. Je bent een mooie open ziel”.
Theo

 

 

 

“Het volgen van de training van Sabine is voor mij een nieuwe stap in mijn bewustwording waar ik in mijn leven sta en hoe ik, door mijzelf beter te leren kennen, bewuster kan kiezen hoe ik mijn leven vorm wil geven. In plaats van meer van hetzelfde of juist door helemaal niet te veranderen en te blijven doen wat ik tot nu toe deed, een andere koerskiezen, dichter bij mezelf blijven. Ik kan nu meer laten zien wie ik ben en waar ik voor sta.”
Geert-Jan

 

 

“Door de trainingen van Sabine en de meditaties neem ik nu iedere dag tijd voor mezelf. Ik leef veel bewuster. Ik heb geleerd dat er feitelijk geen belemmeringen zijn, geen tekorten. Ik heb ervaren dat de manier waarop je naar iets kijkt, invloed heeft op waar je naar kijkt en dat je hier zelf invloed op hebt. Ik vond het een prachtige aanvulling op de trainingen die ik bij jou heb gedaan. Ik weer weer ervaren dat we allemaal, met alles dat leeft een deel van het geheel zijn. En ik vind het een eye-opener dat beginnen met de grootst mogelijke kleine stap echt werkt. Ik wil je heel erg bedanken. De meditaties, je teksten en je trainingen vind ik elke keer weer een cadeau. Ik ben blij dat ik zoveel van je heb mogen leren.”
Annemarieke

Kun je niet op één van de gratis kennismakingsworkshops aanwezig zijn of wil je liever een persoonlijk gesprek?

Dat kan. Neem contact met ons op voor het maken van een (telefonische) afspraak.

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe workshops, schrijf je dan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan tevens elke maandag een KIBA Moment, een moment van inspiratie.

Graag tot ziens op één van deze kennismakingsworkshops, ik heb er zin in!

 

 

Ken je meer mensen die graag de volgende stap in hun leven willen zetten én de wet van aantrekkingskracht optimaal willen benutten?

Deel dan deze pagina met de onderstaande knoppen.

Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Meer informatie?

Wilt je meer informatie of een persoonlijk gesprek. Neem dan contact met ons op.
Contact opnemen

Waar en wanneer?

Tijd: van 19.30 tot 21.30 uur. Scroll voor de data naar de aanmeldknoppen

Stationsweg 149a Zuidlaren, Groningen

Kijk voor de data hieronder en klik op de datum waarop je kunt om je in te schrijven.

Ik kom gratis kennismaken op:

6 oktober 2020 >>