Familie opstellingen en systemisch werk

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

Familie- en organisatie opstellingen

Waar komen onze problemen en overtuigingen vandaan?

Vaak kunnen we bepaald gedrag van onszelf niet begrijpen, we lopen tegen problemen aan, of bepaalde dingen in een organisatie lukken steeds niet. Veel van de verklaringen hiervoor liggen opgeslagen in ons onbewuste. Ervaringen die we hebben opgedaan in het verleden bepalen dan ons heden en de toekomst.

Belemmeringen en beperkende overtuigingen kunnen echter nog een diepere oorsprong hebben. Ze kunnen ook komen uit je familie. We erven niet alleen uiterlijke kenmerken van onze voorouders maar ook overtuigingen en denkpatronen. Dit kan tot zeker 7 generaties teruggaan. Met systemisch werk kunnen we dit langs energetische weg achterhalen en krijg je handvatten om je hiervan te bevrijden en los te maken, zodat je je eigen leven kunt leiden en kunt leven vanuit je kracht.

Intuitief opstellen

In de opstellingen die ik geef laat ik mij vooral leiden door het lege midden zoals Bert Hellinger het noemt. Het lege midden is hetzelfde als de morfogenetische velden zoals Rupert Sheldrake dit noemt, Lynn McTaggart noemt dit fenomeem ‘Het Veld’ en het ‘Het Zero Point Field’ ofwel het ‘Nulpunt Energie Veld’. Jung noemde dit het Collectief Onbewuste. Anderen noemen het De Bron of De Leegte. Allemaal verschillende benamingen voor hetzelfde Veld waarin alle informatie aanwezig is. Ik stem mij af op het systeem dat wordt opgesteld en ik stem mij af op het Veld. En vervolgens laat ik mij leiden door het systeem, ik volg het systeem. En dit doe ik heel intuitief.

Vragen je kunt inbrengen zijn bijvoorbeeld:

 • Ik kan er niet toe komen om beslissingen te nemen
 • Ik voel me vaak moe of angstig en ik weet niet waarom
 • Sommige mensen kunnen me zo kwaad krijgen, hoe kan dat?
 • Warom maak ik mij steeds kleiner of groter dan nodig?
 • Hoe krijg ik beter contact met mijn kinderen, broer, zus of ouders?
 • Waarom wil ik steeds weg als het te lastig wordt?
 • Soms lijkt het wel of ik nooit iets goed doe
 • Ik heb moeite mijn plek te nemen in relaties of op mijn werk
 • Ik kan me soms zo schamen en ik weet niet waarvoor
 • Van mijn partner/familie krijg ik niet de waardering die ik graag wil voelen
 • Hoe komt het dat ik mij steeds zo verantwoordelijk voel

Lees hier meer over verschillende soorten opstellingen en vragen die je daarbij kunt stellen.

Ik organiseer een paar keer per jaar een opstellingendag. Het is ook mogelijk om een opstelling op aanvraag te doen. Dan plannen we samen een datum en ik nodig represanten uit.
Locatie: Stationsweg 149a, 9471 GP Zuidlaren.
Kosten: voor de vraagsteller € 175,00 en voor de representanten een bijdrage van € 10,00 per persoon.

Neem hiervoor contact met mij op via het contactformulier.

Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Agenda