Ervaar de kracht van overtuigingen, NLP oefening

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

NLP Oefening Overtuigingen

Ervaar de kracht van een overtuiging en de invloed op je lichaam, je emoties, je gevoelens en je gedachten

1. Neem een doel in je leven wat je graag zou willen bereiken. Schrijf 5 overtuigingen op die je hebt die je belemmeren het doel te bereiken, waardoor je niet echt gelooft dat je het doel zou kunnen halen. En schrijf 5 overtuigingen op die je zouden helpen het doel te bereiken en/of situaties uit het verleden die je kracht geven het doel wel te halen.

2. Leg het doel voor je neer. De belemmerende overtuigingen aan de ene kant en de bekrachtigende overtuigingen aan de andere kant.

3. Ga op de beperkende overtuigingen staan en lees deze overtuigingen hardop op. Identificeer je helemaal met deze beperkende overtuiging. Het heeft helemaal een sterk effect als je een vriend of vriendin vraagt om deze overtuigingen voor je op te lezen.
Zeg dan: ik ga het doel halen. En ga bij jezelf na hoe dit voelt, wat je ervaart en wat je gedachten zijn.

4. Ga dan staan op de bekrachtigende overtuigingen en lees deze overtuigingen op.  Identificeer je helemaal met deze bekrachtigende overtuigingen. En zeg: ik ga het doel halen. En ga bij jezelf na hoe dit voelt, wat je ervaart en wat je gedachten zijn en ervaar het verschil.
Deze oefening is onderdeel van Overtuigingen.

Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Agenda