Voor wie is NLP Groningen

Heeft u vragen over één van onze diensten of producten?

Neem dan gerust contact met mij op: (06) 53 56 50 87

 

Voor wie is NLP Groningen

NLP Practitioner en NLP Master Practitioner

Deze opleidingen worden gegeven door Anita Schelling. Deze NLP opleiding is voor startende leidinggevenden of als je de ambitie hebt om leidinggevende te worden. Het is ook voor mensen met een ondersteunende en coördinerende functie die beter willen leren communiceren, samenwerken, coachen en/of begeleiden. Je merkt op je werk dat je communicatie effectiever kan en ook in je privé leven bots je soms tegen dingen aan. Je wilt dit anders! Je wilt meer verbinden. En dat kan.

In de NLP Practitioner en Master Practitioner krijg je praktische tools om beter te communiceren, beter samen te werken en je leert efficiënter te werken. Tegelijkertijd werk je aan je eigen persoonlijke groei. Dat tweeledige maakt de opleiding zo interessant. Je leert je eigen gebruiksaanwijzing kennen: je automatische patronen en hoe je dit kunt veranderen wanneer het niet effectief is. (En je ‘ruimt op wat je niet meer nodig hebt’, oude overtuigingen die je niet meer dienen.) En je leert ook de gebruiksaanwijzing van de ander (her)kennen en begrijpen. Je krijgt handvatten om aan te sluiten in je communicatie.

En hier ga je profijt van hebben, zowel in je werk, als in je privé leven.

Anita richt zich in de NLP Practitioner en de Master op mensen die beseffen dat ze met het verbeteren van hun communicatie, bij zichzelf moeten beginnen. In je dagelijks leven heb je met veel mensen te maken. Misschien werk je in een omgeving waar je met veel verschillende mensen in gesprek bent: klanten, leerlingen, patiënten, collega’s, je team. Regelmatig komen mensen bij je voor informatie of advies om of hun hart te luchten. Misschien ben je beginnend leidinggevende. Je wilt leren hoe je deze mensen je aandacht kunt geven, zonder jezelf te verliezen. De opleiding biedt ook een alternatief voor timemanagement: doordat je weet wat voor jou belangrijk is, verspil je geen tijd meer aan onbelangrijke zaken.

Je leert communiceren met compassie en begrip voor jezelf en de ander. Je leert je gevoelens herkennen en onderliggende behoeftes en waarden benoemen. Als je dat weet, als je weet wat echt belangrijk voor je is, krijg je keuzemogelijkheden en kun je je werk en je leven inrichten zoals jij dat wilt.

NLP Combi Plus

Deze opleiding wordt gegeven door Sabine Hess. Ben jij toe aan een volgende stap in je leven? Dan is de NLP Combi Plus iets voor jou. Deze opleiding is voor leidinggevenden en coaches die al de nodige werk- en levenservaring hebben opgedaan en hun kennis, passie en ervaring graag willen doorgeven. Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor jou als je:

 • Op een kruispunt staat in je leven
 • Je al de nodige werk- en levenservaring hebt, veel kennis hebt over je vak en nu tijd aan jezelf wilt besteden, aan jouw persoonlijke en spirituele groei
 • Als je meer zingeving en betekenis wilt geven aan je leven en de mensen om je heen
 • Jouw kennis, passie en ervaring wilt doorgeven
 • Als je meer uit het leven, uit jezelf en anderen wilt halen
 • Als je meer wilt leven in plaats van geleefd worden
 • Als je wilt coachen en begeleiden vanuit je hart, vanuit vertrouwen vanuit je intuïtie en niet vanuit een systeem
 • Als je meer wilt sturen op mensen in plaats van processen
 • Als je meer balans in je leven wilt en minder stress
 • Als je uit de waan van de dag wilt stappen
 • Als je jouw werk een uitdrukking wilt laten zijn van wie jij werkelijk bent

Met deze opleiding ontdek je wie je bent, waarom je hier bent, wat echt belangrijk voor je is, waar je energie van krijgt. Je leert bewust te kiezen en je hart te volgen. Je komt meer in je kracht. Doordat jezelf meer in je kracht komt te staan kun je dit ook gemakkelijker bereiken bij de ander. Door je eigen passie te volgen inspireer je anderen hetzelfde te doen.

De NLP-Combi-Plus combineert het beste uit de NLP Practitioner en de NLP Master Practitioner in 21 dagen. De Plus staat voor systemisch werken, mindfulness, van hoofd naar hart en mijn eigen ontwikkelde KIBA Methode®

Het is een hele mooie opleiding waarin je ontdekt waarom je hier bent, wie je bent, wat je wilt en hoe je kunt gaan doen wat jou inspireert. En hoe je op jouw beurt weer anderen kunt inspireren en motiveren.

Delen op Social Media
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Agenda

09-09-2017 - € 2.875,00
14-09-2017 - € GRATIS
26-09-2017 - € GRATIS
10-10-2017 - € GRATIS
14-10-2017 - € 2.875,00
02-11-2017 - € 3.850,00
30-11-2017 - € GRATIS